Децата ми изведнъж се обърнаха срещу мен


Изгледах ги, а баща им, който не ги беше виждал с години, ги подкупи с подаръци

Имам две деца – момиче на 14 и момче на 11. И двете съм ги изгледала съвсем сама. Техният баща – той още се води мой съпруг, тъй като нямаме официален развод, ни заряза месец след раждането на момчето ни. Оттогава отглеждам децата си съвсем сама. Баща ми е починал, а майка ми е пенсионерка. Помага с каквото може жената, но колко да може с едната пенсия. И въпреки огромните трудности, се считам горда, че успях да си изгледам и двете си деца, да знам, че нищо не им липсва, и занапред ще бъда зад тях във всичко що се отнася за образование и прочее…
И изведнъж се появи баща им. 11 години той дори не звънна, не прати имейл и изведнъж дойде с подаръци да се прави на добрия татко. А децата, нали са си деца, веднага се влюбиха в него и аз станах непотребната.
Не знам сега дали да се радвам за тях, че са открили отново баща си, тъй като им мисля най-доброто, или…

М.М., Своге

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Оставете ги да му се нарадват,да се сближат. Сигурно през цялото време, докато го е нямало, те са мечтаели той да се върне при тях…Не е вярно, че хората не се променят, явно и той се е променил. Бъсете деликатна, отдръпнете се за малко, но ги подкрепяйте в общуването с баща им. Така ще станете част от тях, а децата ви ще бъдат наистина щастливи.

Добавете коментар