Разбрах, че се вижда с бившата

Ти лайф за Лекува


В момента съм бременна и не знам как да постъпя

Историята ми е тривиална. Омъжена съм за човек, когото уважавам, харесвам, искам… Смятах, че всичксо ми е наред и виждах живота си занапред само в розови краски.

Бременна съм в 6-месец. Бях безгрижна докато случайно не попаднах в пощата на личния ни компютър и видях, че той си урежда срещи с едно бивше негово гадже. Не мога да кажа, че съм му надничала в личните неща, стана случайно. Но сега не знам какво да правя.

Отношението му към мен си е същото-мил, грижовен, отговорен като бъдещ баща. Аз съм на 30, знам че такива неща се случват и в най-добрите семейства, но така ми е застанала една буца в гърлото… А не искам да причинявам това на нероденото си бебе…
Как да постъпя цивилизовано и да запазя семейството си? Да говаря с него, да му кажа, че знтам и, че съм готова да простя, ако обещае, че няма да се повтори. Или пък просто да си замълча.

М. В., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Не трябва да премълчава те такова нещо. Кажете му че знаете. Поговорете си сериозно. Все пак ще имате дете. Знаете, че мъжът козината си мени но нрав не. Засега всичко е наред. Но след време може да е фатално за връзката ви. Така че поговорете си сериозно.

Добавете коментар