Преспах с двете най-добри приятелки на жена ми!


Сега се притеснявам най-много да не разберат една за друга…

Знам, че това си е класика – да преспиш с най-добрата приятелка на съпругата си, има един куп романи и филми на тази тема. Как стана така обаче, че аз, без да подозирам, че някога ще попадна за такава ситуация, изведнъж се оказа, че правих секс не с една, но и с двете най-добри приятелки на съпругата си! Да кажеш да съм някакъв голям сваляч, не съм… Не знам какво стана… вероятно просто някаква странна случайност, че се случихме и с двете в рамките на няколко месеца, заедно, след като всички бяхме пили доста и жена ми спеше в другата стая… А сигурно, защото и двете са кучки, знам, че това не ме оправдава. Лошото е, че сега и двете искат да продължаваме да се виждаме, чак да напусна жена ми не са споменавали, но искат да кръшкаме заедно. А основната ми тревога е да не разберат една за друга, защото съм сигурен, че тогава ще побеснеят и ще ме изпеят, а не искам да съсипвам брака си…

Т.Н., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

7 коментара

 1. grandezza says:

  Повече от явно е, че не са приятелки на жена ви щом са си позволили да бъдат с вас! И още по-явно е, че вие не обичате жена си щом сте си позволили не веднъж, а два пъти да и сложите рога. Притеснява ви единствено факта, че ще изгубите сигурността си! Съветвам ви да и признаете всичко, защото рано или късно тя ще го научи от тях!

 2. Ангел says:

  Абалдъзата изтърва ли я?

 3. Sofka says:

  Един комплексар може да постъпи така, да се докаже на себе си ,че може и другаде! Рано или късно ще се разбере и ако останете заедно, помнете , че всичко се връща на този свят и то в двоен размер!

 4. Darina says:

  Спал си с два боклука .Пимисли и за себе си .

 5. Съгласна съм с предния коментар по добре за стани като мъж и кажи какво си направил трябва да имаш доблеста като направиш нещо да поемеш отговорност за действията си

 6. Красимира says:

  Един пореден глупак. Като може да си го вади навсякъде мисли, че страшна работа върши.

 7. Игнат says:

  Запомни на лъжата краката са къси така че…..Ти си като морето, сега бошуваш както морето когато има вятър.И недей да лъжеш,че обичаш жена си,делата го показват.не 1 път а 2?не мислиш ли???Ще ти кажа истината в очите да си потготвен,няма да си щаслив вече. Рано или късно лъжата ще те намери.

Добавете коментар