Това са най-добрите талисмани за привличане на пари, според фън-шуй

Мнозина познават статуетката на жаба с монетка в устата като паричен талисман

????????????????????

Някои заменят монетата с банкнота в долари или евро. Казват, че работи стопроцентово! Но това е само един от талисманите, който според древнокитайското учение за хармонизация на пространството фън-шуй привличат богатството. Ето и някои други.

Ще започнем все так с „изпробваната и одобрена” жаба, тъй като има някои тънкости. Тя трябва да е купена в специализиран магазин, където се продава със специална продупчена монетка в устата.

Жабата се поставя в северозападния сектор на жилището, с лице към вас. Най-добре е да сложите статуетката нависоко. Жабата трябва ,да седи” върху чиния, а около нея е желателно да разхвърляте монети – най-обикновени, български.

Ако специалната монетка, която трябва да е в устата й, по някакви причини не пасва, поставете в устата на земноводното банкнота – по-добре да е по-едра (например 10 долара или евро; ако не ви е жал за стотачка, още по-добре). Ако не разполагате с валута, ще свършат работа и родните пари, но е добре също да са по-едри купюри.

От време на време банкнотата в устата на Жабата трябва да се сменя – поне веднъж на половин година. Част от разпилените наоколо монети могат да се събират и да се харчат по ваше усмотрение, но след това трябва да подхвърлите на жабата други дребни монети. Тогава ще се осъществи оборот на средствата.

Неслучайно в много домове може да се види композиция от седем порцеланови слончета.

За китайците слонът е свещено животно, символизиращо сила, енергия, богатство и плодородие. Смята се, че изображението на това животно, разположено в дома, ще донесе успех и финансово процъфтяване на цялото семейство.

Друг талисман е конят. Богатство носят изображения на белоснежен кон, натоварен със злато и скъпоценности – нарича се „дарствен кон”. Символът на „дарствения кон” трябва да се сложи или в антрето, до входната врата, или в южния сектор на дома. Не е лесно да откриете в магазините такъв талисман, но можете да си го направите и сами – например да изрежете снимка на бял кон, а дисагите му, пълни със „злато и диаманти”, можете да нарисувате на ръка.

Малцина познават портокаловото дърво като паричен талисман. Причината е, че в китайския език думата „портокал” е съзвучна с думата „злато”, затова този плод се асоциира с него. Именно от Китай е дошъл обичаят да се украсява новогодишната трапеза с портокали и мандарини. Но талисманът е именно портокаловото дърво, а не неговите плодове. Дървото талисман трябва да се разположи в югоизточния сектор на жилището.

Но още по-действено като паричен талисман е истинското злато. Във всички култури то е символ на слънцето, а китайците придават на златото особено значение, като го обожествяват. Ако имате проблем с естественото злато, ще свърши работа и имитация – камъчета, украсени със златиста боя или облепени със златисто фолио.

Според поклонниците на фън-шуй подобното привлича подобно. Друг метод на „златната магия” е да напълните чаша с имитация на златни слитъци и да я разположите в далечния ляв ъгъл на вашия дом…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар