Какво да очакват в любовта през следващите месеци хората от зодия Везни до зодия Риби

Звездите определено няма да позволят да скучаят както хората, които все още се намират в търсене на своята половинка, така и тези, които имат трайна връзка или са семейни

ВЕЗНИ

Случайните запознанства и краткотрайните романи не са вашият път през тази година, дори и все още да сте в търсене на партньор в живота. На първо място ви привличат хора, които споделят вашите увлечения и интереси. Първо опознаване, а след това по-сериозни отношения – такъв подход ще ви донесе успех и в живота ви ще се появи човекът, с когото да искате да продължите напред. Според звездите обвързаните трябва да се замислят да разнообразят интимния си живот, включително да променят и обкръжението си. Дори кратки пътувания и уединения в
непривична обстановка ще ви помогнат за тази цел.

СКОРПИОН

През почти цялата година повечето представители на вашия знак ще си задават въпроса какво искат в любовта и в секса, какво не им достига, от какво биха искали да се откажат. Засега сте настроени да обмисляте, да анализирате и да вземате нужните решения, но през октомври ще сте изпълнени с желание да реализирате замислените промени. За някои това ще означава съвършено нови запознанства, ярки отношения, наситен личен живот. А представителите на знака, родени в последната декада на октомври, могат да дадат втори шанс на настоящите си отношения. През цялата есен избягвайте да провокирате партньора си да ви ревнува, тъй като това може да доведе до. напълно различни последствия от тези, които очаквате. Краят на годината е време да сключите примирие с хората, които са ви скъпи, и да оказвате романтични знаци на внимание на половинката си.

СТРЕЛЕЦ

Спонтанност и импулсивност – това са чертите на характера, които могат да усложнят отношенията ви с партньора. Дори да усещате, че в тях се прокрадва рутината, не прибързвайте с лека ръка да я премахнете. Както винаги, на помощ идва разговорът – открит, искрен и доверителен. Можете смело да кажете на любимия човек какво не ви устройва в отношенията и в сексуалния живот, но без обвинения и упреци. Бъдете готови да изслушате и неговите аргументи.

Необвързаните Стрелци през цялата година ще са разкъсвани между желанието да изградят трайни отношения и неувереността в собствената си готовност за това. Но по-добре е да опитате, отколкото да се измъчвате от нещо, което не се е случило. Ако партньорът ви предложи да издигнете връзката си на ново ниво, добре е да се съгласите.

КОЗИРОГ

Стабилните и предсказуеми отношения за някои Козирози през 2017 г. отиват в миналото. Може внезапно да се поддадете на любовни приключения и подвизи, а самотните представители на знака ще са насочени към множество запознанства с желанието да изберат най-добрия екземпляр от обкръжението си.

Декемврийските Козирози могат да усетят желание да отхвърлят предишните ограничения в любовта и секса, а януарските – обратно – да усетят стремеж към по-голяма стабилност в близките отношения. Трайно обвързаните е добре повече да се вслушват в нуждите на своя партньор и в някои случаи да предугаждат желанията му. Така ще можете не само да съхраните отношенията през годината, но и да ги направите по-ярки.

ВОДОЛЕЙ

Приятелите преминават в ранг любовници, а довчерашните любовници стават приятели – ето такива колебания са възможни в личния живот на Водолеите, които все още не са обвързани в сериозни отношения. Не се опитвайте да задържите този, който сам си отива от живота ви. На негово място ще дойде друг човек – такъв, който ще ви донесе по-ярки и продължителни отношения. Но най-вероятно подобни примери ще настъпят през втората половина на годината. Трайно обвързаните е добре да се замислят как могат да разнообразят интимния си живот. При това всичко ще свърши работа – и умението да създавате предразполагаща обстановка, и ярката прелюдия, и готовността за експерименти. Проявявайте инициатива и действайте в съответствие със своите желания и със стремежите на партньора си.

Проявявайте инициатива и действайте в съответствие със своите желания и със стремежите на партньора си.

РИБИ

2017 г. ще подари на мнозина от вас ярък и наситен личен живот. И тези, които търсят половинката си, и тези, които имат трайни отношения, еднакво могат да разчитат на промени – неочаквани, но благоприятни. Семейните представители на знака могат да очакват повече топлина и внимание от страна на партньора. Не е изключено в отношенията ви напоследък рутината да е взела връх над спонтанността. Но половинката ви е готова да поправи тази ситуация. Всичко, което се изисква от вас, е да покажете какво ви харесва и от какво бихте предпочели засега да се въздържате. Самотните Риби също ги очакват новини на личния фронт – през цялата година, особено през втората й половина, е висока вероятността от съдбоносно запознанство, което може бързо да прерасне в ярки, взаимни и страстни отношения.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар