Не мога да се осмеля да му призная, че го обичам


Мисля, че и той има чувства към мен, но не го показва

Дори не знам как стана… Бяхме на едно събиране и аз отидох в другата стая ,за да видя защо мой приятел стои сам. Стояхме и си говорехме общи работи, нищо конкретно. Но след този разговор сякаш нещо се запали в мен и мисля, че започнах да обичам това момче.

А след 3-годишната ми връзка, която скоро бе приключила не вярвах вече в любовта, дори я презирах, но уви. Птичката на любовта пак кацна на моето рамо. Но защо ли имам чувството, че това беше най лошото нещо в моя живот. Вече 10 месеца обичам с цялата си душа, но нещата са толкова сложни и не мога да призная чувствата си.

Знам, че прекалено ме е страх и че не мога да направя нищо. Опитвала съм по различни начини но нищо не се получава, трябва да го кажа директно, но това няма да се случи защото мисълта, че ще ме отхвърли, ме побърква всеки път, когато помисля за това. Мисля, че и той има чувства или поне така показва понякога, но в друг момент е по ужасен от всякога и постоянно се караме.

Знам, че нищо не губя ако призная, че го обичам, но не мога. Ако някой може да ми бъде полезен и желае да го направи, ще съм много благодарна. Все пак съм само едно страхливо влюбено момиче.

Виолета Д., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Кажи му истината. Ако вие писано ще стане. Не трябва да мълчи те повече. Трябва да рискувате. Не трябва да се мъчите повече. Признайте му чувствата си. Защото трябва да знаете. Животът си тече. Страх не страх това е. Бъдете силна. Имайте повече увереност в себе си. Успех.

Добавете коментар