Как да имаш перфектния любим в личен и професионален план?

Влюбена си и мъжът ти е всичко, за което си мечтала


С изключение на едно. Не е мениджърът, който заслужава да бъде. Не взема заплатата, която по-некадърният му колега получава.

Време е да се намесиш, за да имаш перфектния любим в личен и професионален план.

Започни отдалеч. Наясно ли си какво точно работи половинката ти? С какви задачи трябва да се справя всеки ден, кои са конкурентите на работното му място, какво точно му пречи да получи желаната позиция.

Щом си решила да го препрограмиш за успех, първо прояви интерес към работата му. Разпитай го (но без да досаждаш) какво прави, кое е най-трудното, с какво той се отличава от останалите в екипа. Как се справя с предизвикателствата и какво би променил, ако имаше властта. После съвсем целенасочено можеш да възкликнеш: „Уау, те наистина имат нужда от теб. Дано скоро те повишат, за да реализираш идеите си и да подобриш работата на всички в офиса“.

Нека усети, че го уважаваш като личност и като професионалист. Да почувства, че си горда с работата му, независимо каква е тя. Сподели му с подходящ тон, че той заслужава да получи повишение, защото през последната година е постигнал резултати, достойни за възхищение и одобрение от всеки шеф. Накарай го да повярва в думите ти и в себе си.

Това е изначално условие, ако искаш да успееш в препрограмирането. Обратното – голяма грешка ще бъде да го притискаш. Не се опитвай и да даваш съвети, особено за работа, която ти не разбираш. Дори и да разбираш, защото си в същия бранш или на подобна позиция, много внимавай. Той е от пола, който е прието да се нарича силен. Няма да бъде щастлив жената да му менторства. Така че бъди много деликатна с препоръките. Прави ги хитро – трябва да смята, че сам е измислил това, което ще предприеме, за да напредне в кариерата.

Не настоявай веднага да смени компанията. Подкрепяй го в настоящата, дори и да виждаш по-голям потенциал в него. С постепенни и постоянни усилия от твоя страна, с правилните техники и думи той скоро ще вземе мерки за промяна. И най-важното – ще е убеден, че сам ги е пожелал.

За да се случи това, ти е нужна стратегия и тактика. Заложи на психологията.

Вдъхновявай го с историите на други успешни мъже или двойки. Някои, които приличат на вас по професия или просто ги харесвате. Разкажи му кой през какъв път е минал, докато се изкачи до позицията, за която е мечтал. Подари му интересна книга с разкази на хора, които са тръгнали от нулата и са постигнали голям успех. Прочети я и ти, за да можеш да посочваш пример оттам или да споменаваш кой как е реагирал при трудност.

Имаш мързелив мъж? Тогава трудно ще му помогнеш, но продължавай да се опитваш. Усети какво го жегва, какво наистина го стимулира и работи в тази посока.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар