Едгар Кейси: Величието и мирът по света ще дойде от Русия

Предричайки политическите събития, знаменитият медиум твърди, че Китай го очаква величие


„Все повече и повече привърженици на християнската вяра ще дойдат в политиката. Някой ден Китай ще стане люлка на християнството. По човешките мерки ще мине много време, но това е само един ден в сърцето на Господа. Защото утре Китай ще се пробуди“, пише Спящият пророк.

Едгар Кейси споменава и Русия, която ще продължи уверено да върви към развитие и укрепване. Това няма да бъде само материално, но и духовно развитие. Интересното е, че за величието й ще помогнат парични знаци, на които пише „Вярваме в Бога“. Америка и Русия са две велики държави и ако те се обединят, ще могат да спасят целия свят, смята пророкът.

„От тази страна в света ще дойде надеждата – от свободна Русия! Именно религиозното развитие на Русия дава надежда на света. И тогава хората, които ще са в тесни отношения с тази страна, ще заживеят по-добре, постепенно променяйки и в края на краищата установявайки окончателно условията за организация на живота в целия свят. Мисията на славянските народи се състои именно в това – да променят същността на човешките взаимоотношения, да ги освободят от егоизма и грубите материални страсти, да ги възстановят на нова основа – любов, доверие и мъдрост“, пише Кейси.

Още приживе Едгар Кейси заявява, че ще се прероди отново през 2100 г. в Небраска и лично ще провери истинността на своите пророчества…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар