Не правете тези грешки, когато сте в лошо настроение

Може би имате неприятности в работата? Вашата половинка ви дразни? Каквото и да се е случило и без значение колко лошо е настроението ви, не правете тези грешки.

– Скъсвате с дисциплината

тъжен човек

Ако сте в лошо настроение, не допускайте тези грешки

Какво очаквате от това? Решавате, че толкова са ви ядосали/натъжили, че няма нужда и вие да бъдете твърде строга към себе си, затова палите цигара, въпреки че се опитвате да ги откажете; хапвате с наслада парче торта, въпреки че сте на диета, пропускате фитнеса.

Какво всъщност получавате? Моментно задоволство. Ако въпреки трудните моменти, издържите на напрежението и не запилите цигара, не хапнете торта и т.н., ще се чувствате горда и доволна от себе си. Ще усещате, че сте силна и държите под контрол живота си.

– Импулсивно си купувате нещо ново

Какво очаквате от това? Елегантни обувки на висок ток, красива дамска чанта, секси червило или зашеметяващ парфюм… Мислите си: „Защо пък да не проявя доброта към себе си и да се поглезя?“

Какво всъщност получавате? Радостен момент, който обаче трае твърде кратко и дупка в бюджета, която дълго ще напомня за себе си. А и угризения на съвестта, пише „Журнал“. Няколко часа след интензивен шопинг, направен в пристъп на ярост, мъка или самота, ще се чувствате още по-зле, отколкото преди него.

– Затваряте се вкъщи и не вдигате телефона

Какво очаквате от това? Точно в този момент сте толкова ядосани/тъжни, че искате да останете насаме и с никого да не говорите, и да не се насилвате да се усмихвате.

Какво всъщност получавате? Когато се изолирате от околния свят, позволявате на лошото настроение да ви налегне още повече.

Ако се видите с добра приятелка, от една страна ще изпитате облекчение от това, че сте споделили болката си, а от друга – ще имате трезвото мнение на страничен човек, който преценява нещата с хладен разум, а не в състояние на афект.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар