Няколко смешни случки за заловени глупави престъпници

Колкото и да се мислят за хитри, повечето престъпници са едни обикновени глупаци.

Хванати

Планът на Рой Мичел бил съвсем прост – да влезе в бензиностанцията на Брандън, Мисисипи, с фалшив пистолет и да накара касиерката да му предаде всички пари от касата.

Не предвидил само едно – че майка му, останала в колата, ще загуби търпение и ще тръгне да го търси. Нейното нахлуване в магазинчето на бензиностанцията го разсеяло и той лесно бил обезвреден.


Трима зле информирани крадци нахлули 6 апартамент във френското градче Грини, но вместо на скъпи вещи и картини попаднали на… кофи с боя. Апартаментът бил абсолютно празен и в ремонт. Решили веднага да се изнижат, но един от тях разлял кофа с розова боя, която за секунди покрила целия под на стаята. След сигнала на собственика полицията бързо ги открила по розовите следи от стъпките им.

Полицията в испанския град Бурхасот получила сигнал за нападение моргата. Когато полицаите влезли вътре, намерили само един труп и никакви следи от грабеж. Канели се вече да си тръгват, когато един от полицаи­те забелязал, че трупът… диша. Престъпникът бил решил да се престори на умрял с надеждата да довърши делото си, след като полицията си тръгне.

Танг Лей решава да ограби апартамент в Сукиан, град в Източен Китай. За да си даде кураж, той изпива няколко силни питиета, преди да премине към действие. В апартамента обаче попада на малко момиченце. Не измислил нищо друго, освен да се представи за Супермен. Девойчето го изгледало подозрително и без никакви следи от паника изразило съмнение, че той наистина е Супермен. За доказателство тя го накарала да покаже, че може да лети. Танг Лей приел това като въпрос на чест, отворил прозореца и се хвърлил от петия етаж, пише Журнал за жената.

Здравите нерви са задължително условие за крадците, които не искат да бъдат заловени. Мариус Йонеску не е начинаещ и има известна закалка, така че започва акцията си хладнокръвно и ловко влиза в заможна къща в румънския град Банещи. Подозрителен шум обаче го кара да се затвори в килера, откъдето следи със затаен дъх звуците, които стигат до него. Йонеску е убеден, че друг крадец е нахлул в къщата. В един момент паниката го обхваща до такава степен, че той решава да предупреди полицията. Тя незабавно пристига и установява наистина две „присъствия“ – на нещастния крадец и на котката на собствениците.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар