Това са най-интересните бебешки стоки под наем

Проходилка и гърне са сред едни от най-интересните артикули в сайтовете за бебешки стоки под наем.

Проходилката може да се вземе за минимум 14 дни, като това удоволствие излиза едва по левче на ден. Ако

играчки

Играчки под наем? Защо не?!

пък я вземем за повече, таксата може да падне и до 60 стотинки на ден.

И ако проходилката е нещо, от което не всяко дете се нуждае и със сигурност му трябва за не повече от две седмици до месец, то неща като гърнето, ваната и повивалника са си неразривна част от живота на малчуганите. Поне първите две години. И въпреки че са тясно свързани с хигиената на децата, можем да си ги наемем с лекота.

Гърнетата се отдават за 3 лева на ден, а ваните и подложките за вана са по 4 лева на ден. Средната цена на всяко от тези неща е около 30 лева. Но ако няма да се ползва дълго време, със сигурност си заслужава. За пренебрежително малко пари можем да се обзаведем и с бебефон – 10 лева за две седмици. Времето е напълно достатъчно, за да видим дали подобна джаджа, която иначе излиза около 100 лева, би ни била полезна.

По същата логика майките си наемат и слингове, които трудно могат да се намерят за по-малко от 200 лева. Под наем обаче са не повече от 4-5 лева на ден.

Освен мебелите и хилядите стоки, които ни трябват, за да отглеждаме детето си, голяма дупка в бюджета причиняват и играчките, които стават все по-скъпи. По-неприятното е, че радостта от всяка играчка продължава не повече от седмица, пише „Телеграф“. Две в най-добрият случай. Разбирайки тази родителска болка, много фирми са се заели със задачата да отдават играчки под наем. Най-доброто хрумване в тази посока е предлагането на комплекти лего, чиято продажна цена започва от 70 лева и стига до 200. Един комплект излиза между 14 и 30 лева за месец, в зависимост от това колко е истинската му цена. Други фирми залагат на образователните и настолните игри, като ги предлагат за 3 лева на ден.

За по-големите деца пък се предлагат джаги, дартс и въздушен хокей. Цените са различни според това за колко време се взимат и дали са за личен празник или за бизнес. Във втория случай таксата за наем се определя от спечелените пари и собственикът иска процент от доходите на наемателя. Когато е за лични цели цените варират между 70 и 200 лева.

По-скъпите артикули са масите за билярд, за покер и за рулетка. Които все са за най-порасналите деца. Всички игрални стоки пък отлично биха се допълнили от една машина за пуканки, която се предлага за наем от 90 лева.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар