Интересни пророчества за 2017-та година на Спящия порок – Едгар Кейси

Ти лайф за Лекува

Известният американски медиум Едгар Кейси, наричан още Спящият пророк, е известен с точните си предсказания


Някои от тях се отнасят за 2017 година.

Според Кейси Трета световна война няма да има, но Земята ще бъде обхваната от природни катаклизми. Климатичните и сеизмическите бедствия ще засегнат цялата планета.

„Районите със студен или субтропически климат ще станат по-тропически и там ще растат папрати. Ню Йорк, Кънектикът и други райони по Източното крайбрежие ще бъдат разтърсвани така, че ще изчезнат от лицето на Земята. Водите на Големите езера ще се излеят в Мексиканския залив. Ще се събудят вулканите на Хаваите и ще премине толкова силна вълна, че южното крайбрежие на Калифорния ще изчезне под вода само след три месеца.

В северните райони на Гренландия ще се появят нови открити води, както и нови земи в Карибско море. Южна Америка ще е разтърсена от горе до долу и в Антарктика, недалеч от Огнена земя, ще се издигне земя и ще се появи пролив с бушуващи води“, пише той.

Освен това, Едгар Кейси предсказва, че трябва да се появи свръхиздръжлива човешка раса с подобрена ДНК. Тези хора ще могат да се самовъзстановяват и ще понасят огромни натоварвания. В пророчеството се казва, че тази раса ще бъде създадена през 2004 г., следователно тя вече съществуа и очаква своя час, за да изпълни великата си мисия. Представителите на Петата коренна раса ще имат:

– поразвита ДНК с уникални свойства за самовъзстановяване;

– по-високо ниво на жизнена енергия; по-високо съдържание на фосфор в организма. Думата „фосфор“ в буквален превод от гръцки означава „светоносен“ или „носещ светлина“.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар