Той ми изневери, а после започна да ме обвинява за това!


Реших да му простя, но продължава да се държи студено

Заедно съм с мъжа си от 11 години, от 5 сме семейство, той е много отговорен и умен мъж, никога не сме си създавали проблеми един на друг и много сме си вярвали, аз винаги съм го подкрепяла във всичко и се стараех нищо да не му липсва в дома ни – спокойствие, уют, топлина, обич, и той винаги е твърдял, че аз съм жената, която го задоволява във всичко!

Но преди 2 месеца той ми изневери със своя колежка, и се промени ужасно, ту признаваше, ту отричаше, обвиняваше ме, че не ставам за нищо, сравняваше ме с нея, охладня, аз просто станах врагът!

Много ме заболя, но простих, защото го обичам! Много го обичам и мисълта да бъда с друг мъж ми е ужасно отблъскваща и нереална, стомахът ми започва да се бунтува!

Незнам как да постъпя – сега не говорим за нашите отношения, просто вкъщи се търкалят ледени късове и аз не знам защо се получи така – новото ли е по-интересно в момента или спря наистина да ме обича?

Виждам, че той е безкрайно объркан въпреки нещата, които ми казва и твърди, възможно ли е човек в ситуация на“розови облаци и чужди влияния (колкото и да твърди,че той не би се поддал на такива неща) да говори и чувства неща, които не са истина или не е искал да каже!

Просто не мога да повярвам, че човекът когото толкова обичам и му вярвах би ме наранил до такава степен!

В.М., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар