Какво представлява човешката душа?

Ти лайф за Лекува

Много е писано какво е душата, постоянно се водят спорове и дебати, организират се дори научни конференции

По-важното е, че повечето прогресивни учени вече признават съществуването на душата. Тъй като без нея самият живот би бил безсмислен…

ДУХОВНИ И ЕЗОТЕРИЧНИ ЗНАНИЯ ЗА ДУШАТА

Душата е съзнанието, безсмъртната част на човека, която се развива, придобива свой опит, въплъщава се на земята в тялото на човек и се обучава в тънкия свят.

Душата (съзнанието) се състои от 12 основни чакри, двойници (централни и допълнителни), информационни канали, енергийни потоци, тънки тела, духовно същество и божия искра (в сърцето на духовното същество). Създава се от Абсолюта с помощта на йерархиите на светлината от високите и най-силни и бързи божествени енергии в течение на около 50 000 години. Тя се създава, както и в Библията е казано, по образ и подобие на Твореца.

ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ

Това означава, че в душата на човека е заложен практически неограничен потенциал и възможност в бъдеще, преминавайки еволюция на Земята, а след това и в Космоса, да стане Творец (да създава вселени, техните светове и същества).

Заради високото си предназначение душата има възможност да постигне безсмъртие, което изначално е заложено в нейната природа. Но трябва да е ясно, че преминавайки еволюция, далеч не всяка душа получава това право. Ако на определен етап тя не избере Пътя на светлината (влизане в йерархията на светлината и служене на Бога), а избере тъмния път (служене на злото) и след множество опити на Висшите сили да върнат човека на правия път, тя въпреки това избере пътя на злото – душата се лишава от безсмъртие и напълно се разрушава. В съзнанието се натрупва критичен обем зло и шансовете да бъде изцелена душата, стават равни на нула.

Животът в тялото е необходим на душата за ускореното й развитие поради възможността да се натрупват големи обеми енергия благодарение на физическото тяло. По този начин развитието може да се ускорява стотици пъти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар