Плетената вълна носи здраве, щастие и хармония в дома ви

Вълнените шалове и чорапи са не само топли и красиви, но и истинско лекарство

Овчата вълна не съдържа микроби. При бактериологични анализи в нея не са открити никакви вредни микроорганизми. С прецизни прибори е установено, че в състава на влакната на овчата вълна има… истинско злато! Така неочаквано се потвърждава гръцкият мит за златното руно.

Вълненото влакно е хигроскопично – т.е. позволява на кожата да диша. Затова вълнената тъкан е по-полезна дори от ленената или памучната.

Докосването на вълната на всяко животно до човешкото тяло оказва невростимулиращо действие. Дразнейки рецепторите на кожата, вълната активизира работата на вътрешните органи и повишава съпротивителните сили на организма. Благодарение на богатия химичен състав и лечебното си влияние вълната има обезболяващо, противовъзпалително и общоукрепващо действие.

Освен това е идеален проводник и стимулатор на биоенергията. Затова облеклата от вълнени тъкани са полезни за хората с понижена енергетика: страдащите от авитаминоза, вегетосъдова дистония, неврастения, синдрома на хроничната умора. Най-голям ефект има небоядисаната сурова вълна. Колкото по-дебела и груба е преждата, толкова по-голям запас от енергия носи.

Ако сте подложени на чести стресове и работите до изнемога, вълната ще ви помогне да възстановите силите си и да се почувствате бодри. Походете боси по вълнен килим и покрийте стола си с вълнено одеяло и ще забравите за умората.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар