На 30 реших да престана да бъда „добро момиче“!


Залюбих се с 50-годишен семеен и това е най-прекрасната ми връзка

След година и половина ще навърша 30, имам страхотна работа, прекрасна малка дъщеричка, съпруг, с когото по известни причини сме разделени от осем месеца, но въпреки това запазихме цивилизован диалог – и заради детето, и заради нас самите…
Преди три месеца на служебна среща се запознах с един страхотен мъж – невероятно мил, умен, кавалер. Той наближава 50 и, както в повечето случаи, е семеен… След като служебните ни отношения приключиха, аз му звъннах и… така до ден днешен. Без да преувеличавам, това е най-хубавата връзка, която съм имала досега. Никога досега не съм се чувствала толкова сигурна, обгрижена, обичана, желана… Винаги съм била „добро момиче“ и не съм предполагала, че ще ми се случи да имам връзка със семеен мъж. Но тази връзка е факт! Правим страхотен секс, но това не е единственото, което поддържа връзката ни.
А най-хубавото е, че не ни заплашва вероятността от обвързване, понеже той е семеен, а и аз, макар и само по документи… Единственото, което „тежи“ във връзката ни, е че трябва постоянно да внимаваме някой познат да не ни засече. От друга страна обаче, това така повдига адреналина, че енергиите ни се качват и правим жесток секс!
Момичета, ако искате да бъдете щастливи, забравете остарелите морални правила, комплексите и помнете, че щастието не е цел, а начин на живот!

М. М., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар