Какъв цвят харесва мъжът до вас? Отговорът на този въпрос разкрива характера му! Научете как!

Любимият цвят на един мъж отразява неговите положителни и отрицателни черти. Ето какво означават цветовете!

Небесносиньо

Небесносиньо


Този нежен нюанс е предпочитан от внимателните и силно чувствителни мъже. Те са деликатни и романтични, държат повече на духовната връзка, отколкото на чисто физическото привличане. Някои биха ги определили като вятърничави и несериозни. Това обаче не е съвсем така. В действителност те са доста чувствителни и обръщат много внимание на детайлите във взаимоотношенията или работата си. Но просто не умеят да се организират и затова често попадат сред губещите.

Тъмносиньо

Този цвят символизира мира и медитацията. Мъжът, който го харесва, е интровертен тип, идеалист, уравновесен и спокоен. Той обича хармонията и се стреми да живее в такава. Често това е дипломатът, който се включва точно навреме, за да предотврати конфликт. Чувствата му са дълбоки и трайни. Със сигурност, ако се обвържете с него, може да доживеете и до златна сватба. Той е и идеалният баща – ще участва активно в грижите още от бебешка възраст и ще подкрепя своите пораснали деца до последния си дъх.

Лилаво

Мъжът, който обича лилаво, е много приятен като човек. Той харесва изкуството и вероятно сам се занимава с някакво творчество. Освен това е силно духовен тип и при определени обстоятелства нищо чудно да се насочи към творческата сфера. Има известни затруднения в управлението на емоциите си, което му създава трудности в ежедневието. Но са преодолими. Готов е винаги да откликне на молба за помощ и е безценен като приятел.

А и като човек творец дава много добри и нестандартни идеи как да бъде решен даден проблем.

Червено

Червеното по принцип се счита за цвят на страстта. При мъжете е малко по-различно. Предпочитанията към този нюанс разкриват войнствените черти от характера, склонността към агресивно поведение, дори без да има видима причина. Но също така и желанието да се живее на максимум, да се граби от живота с пълни шепи, все едно днес е последният ден. Тези мъже са категорични екстроверти. Да, те са и много страстни. Когато обичат, те обичат силно, огнено и в известна степен доминиращо. С тях животът определено не е спокоен, но пък е толкова вълнуващ, че много дами не биха го заменили за друг.

жълто

Жълто

Жълтото символизира интелекта и енергията. То е цветът на слънцето, каквито са и мъжете, които го избират – слънчеви и ведри. Този цвят се харесва обикновено на енергични, позитивни и интелигентни мъже, които знаят какво искат от живота и как да го постигнат, без да оставят жертви след себе си. Е, понякога са no-безгрижни, отколкото „би трябвало“, но усмивката, която не слиза от лицата им, кара хората бързо да им прощават. Освен това са природно много привлекателни.

Зелено

Онзи, който харесва зелено, издава няколко смущаващи черти от характера си. Първата – той е тип, който много държи да направи добро впечатление и понякога действа „на всяка цена“. Такъв човек е в състояние да жертва и приятелите, ако по един или друг начин пречат на целите му. Втората – има доста високо мнение за себе си и счита, че е над другите. Това му създава затруднения в общуването, но всъщност разкрива неговата несигурност и неувереност. И именно това е една от основните причини да бъде твърде консервативен.

Оранжево

Любителите на този цвят са слънчеви и забавни, обичат веселите компании и са желани приятели. Харесват комфорта и се стремят да си го доставят, където и да се намират. Те са много амбициозни, обичат творчеството, креативни са и дават доста интересни идеи, които понякога могат да се окажат почти гениални. Въпреки че на вид изглеждат несери­озни (заради чувството им за хумор), те са доста уравновесе­ни, държат под контрол вътрешния си баланс и на тях може да се разчита. Всъщност този тип хора са идеални съпрузи.

Черно

Не е задължително човекът, който харесва черно, да бъде мистериозен или зъл. Това наистина е цвят на тъмнината, но също така и на онзи първичен хаос, от който започва животът. Така че мъжът, който обича такъв нюанс, е всичко друго, но не и демон. Той има приключенска душа, обожава да пътува, да търси неизследвани територии, да експериментира. Има добре поддържано тяло, но това не е целта на живота му, и има доста непретенциозен вкус. Недостатъкът? Понякога е твърде нетърпелив.

АПИ СЛИМ – Хапче регулира апетита и желанието за сладко!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар