Какви бижута да носим през пролет 2017?

Бижутата ще бъдат наистина секси и нестандартни през следващите месеци, ако погледнем към най-горещите трендове за 2017-а. Гривни, подобни на белезници, дебели вериги на врата и само една обица на ушите – пригответе се за дръзка пролетна визия.

Дългите колиета с масивна верига отново са в играта. Няколко сезона подред те отстъпваха пред чоукърите,

бижута мода

Бижутата ще бъдат нестандартни през следващите месеци

както и масивните етно гердани, но ето, че дизайнерите ги викат на сцената. Дължината може да варира от средата на гърдите до пъпа и ако трябва да бъдем честни – колкото по-дръзки са орнаментите, толкова по-добре.

Виждаме нестандартни геометрични и цветови комбинации. Дългите колета идват с множество блещукащи камъчета, метални халки, кожени ресни, и какво ли още не. Ако се спрете на тях, постарайте се да изберете и впечатляващ медальон, с който бижуто завършва – тук също разнообразието е голямо – от пискюл с малки перлени нанизи до огромна плочка необработен полускъпоценен камък. В този ред на мисли – естествените, нешлифовани камъни са удар в десетката тази година.

И разбира се – колкото по-големи, толкова по-добре. Някои от най-интересните предложения са с необичайна архитектура – метална каишка, на която са „нанизани” огромни парчета планински кристал да речем. Полускъпоценните камъни все пак носят женствено и дори романтично излъчване, затова може спокойно да ги съчетаете с по-изискан класически тоалет.

Към по-нежните трендове причисляваме и многопластовите гердани, които имат място в ковчежето с бижута тази година. Тук визираме както нанизи от камъни и/или перли, така и сребърни и златни бижута с камъни с обков, панделки, вериги и т.н., пише „Телеграф“. Много ефектни са съвсем тъничките като конец верижки с различна дължина, като на всеки ред сияе някаква висулка или камък.

Въпреки че малко отстъпват, чоукърите са си все така актуални, независимо дали говорим за тънка връв, вързана на панделка съвсем по врата или пък за по-обемно украшение, което покрива цялата гуша до ушите.

Интересни са чоукърите от плат с бродерия на цветя, декорирани с мъниста или перли.

Обиците, които наподобяват обков за ухото, е нещо, което всяка почитателка на модата трябва да пробва през следващите месеци. Този тип обици са конструирани за дамите, които имат и втора дупка на ушната
мида горе, както и за тези, които имат само една дупка на висулката. Разнообразието е огромно – моделите варират от изчистен геометричен минимализъм до индийски претруфени обици.

Сред най-атрактивните модели са тези с формата на животни – дракони, гущери, змии, котки и т.н.
Ако този стил не ви изкушава, пробвайте нещо друго много артистично – хендмейд обици с нестандартна висулка от каквато материя дизайнерът е решил да ги изработи. Тук идеите са неизчерпаеми – от истински винтове и болтове, през кожени изрезки, та до глинени фигури и прежда.

Третата силна тенденция при обиците е всъщност да изберете и сложите само една. Обаче голяма и впечатляваща. Сред най- смелите предложения са огромно цвете от кристал или метал, снопче тънички верижки, падащо до средата на рамото, сноп пера и каквото още ексцентрично решение ви хрумне.

Както при ушите, така и при китките особено актуален е обковът. Накитите приличат на широки гладиаторски гривни или пък белезници, а от тях висят редици тънки верижки за още повече разкош. Не се стеснявайте и добавете такъв главозамайващ и приковаващ вниманието аксесоар, дори за ежедневните си тоалети. Геометричният дизайн и тук е много силен и сред най-харесваните варианти са гривните, наподобяващи корените на някое извънземно растение.

Що се отнася до пръстените – колкото повече, толкова по-добре. Има две крайности, в които може да се движите. В едната пръстените са съвсем тънки и изящни и са разпилени и по ставите между нокътя и втората свивка на пръста. Във втория вариант се комбинират обемни пръстени с еднаква визия и комбинация от камъни и халки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар