Имам голям проблем – членът ми е малък


С приятелката ми се самозадоволяваме, за да свършим

Знам, че неща като това, за което ще ви разкажа обикновено са повод за шеги, особено сред мъжете. А именно – става дума за това, че членът ми е неоичайно малък. Просто така съм се родил. Някои хора се раждат с малък или голям нос, други с малки или големи уши, аз изкарах късмета да се родя с малък пенис. Всичко останало ми е съвсем нормално – висок съм 1, 82, имам атлетичва фигура, приятно лице и жените ме харесват. Но… остава този малък проблем.

Въпреки всичко съм имал връзки, бил съм с доста жени. Винаги обаче преди това е съществувал стресът у мен как ще реагира, когато го види. Разбира се, повечето са се опитвали да не покажат, че са шокирани…

В момента имам сериозна връзка. Много обичам приятелката си и мисля, че и тя мен. Проблемът е, че няма как да свършим (почти) едновременно по нормалния начин. Зопочваме и след това трябва да свършим члез самозадоволяване, няма друг начин. Много е подтискащо, чувал съм, че има начин членът да се удължи оперативно, но за съжаление никой не дава гаранции.

Н.В., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар