Бързо и лесно премахване на ръждата

Този метод действа безотказно за премахване на ръжда отвсякъде

ръждата

Този метод действа безотказно за премахване на ръжда отвсякъде


Ръждата се появява на различни места в дома ви и създава сериозен проблем.

В следващите редове ще ви разкрием лесен трик за премахване на ръждата. Справянето с нея наистина е много лесно. За целта са ви необходими само два продукта, които със сигурност могат да бъдат открити във всяка една кухня.

Става въпрос за картоф и сол.
Нарежете картофа на две части и щедро посипете всяка една от тях със сол. Вземете посолените половинки картофи и натрийте с тях мястото, което е засегнато от ръждата.
Докато триете ще забележите, че ръждата постепенно се изчиства. След това изплакнете мястото с вода.

Този метод действа безотказно за премахване на ръжда отвсякъде. Тайната се крие в картофите, които съдържат оксалова киселина. Именно тя е съставна част на повечето препарати за почистване. За разлика от химическите препарати обаче количеството на тази киселина в картофите не е никак опасно.

Тя със сигурност ще разтвори ръждата, без значение къде се намира. Може би ще попитате за какво е солта в такъв случай. Тя пък служи като лек абразив. Бихте могли да замените солта и със сода бикарбонат, без да се притеснявате, че няма да е достатъчно ефективно.

Гарантираме, че ефектът ще е абсолютно същият. Можете да пробвате и двата метода за почистване на ръжда и ще се уверите лично, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар