Девите осъществяват желанията си, Везните се радват на голям късмет

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари

ОВЕН – В началото на седмицата е добре да изострите вниманието си върху делата, от които очаквате конкретна реализация. Не прехвърляйте своите отговорности и задължения върху някой друг.

зодии

Хороскоп за всички зодии

ТЕЛЕЦ – Очакват ви задачи, които трябва да осъществите по педантичен начин. Планирайте внимателно предстоящо пътуване! Не се отклонявайте от предварително начертаните си цели.

БЛИЗНАЦИ – До средата на периода не допускайте сериозни разногласия с близките си. Опитайте се да давате ясна обосновка на изказаните становища.

РАК – Не допускайте да се налагате грубо и в отношенията с близките и интимната си половинка. Под никакъв предлог не се поддавайте на външно влияние.

ЛЪВ – Вашите действия няма да имат какъвто и да било позитивен за вас ефект. Овладейте крайните емоционални състояния, под чието влияние попадате в мига, в който стресът в ежедневието расте.

ДЕВА – Около средата на периода моментът ще се окаже от изключителна важност за осъществяването на най-съкровените ви желания. Вероятността да ги реализирате е твърде голяма.

ВЕЗНИ – Ще се радвате на завиден късмет. От вас се изисква да поемете изцяло инициативата. Опитайте се да избегнете възникването на изненадващи ситуации, като залагате на отличната си памет.

СКОРПИОН – В края на разглежданата седмица ще съумеете да се справите с належащите си лични задължения. Не забравяйте, че прекалената ви мнителност може да изиграе лош късмет.

СТРЕЛЕЦ – Вашата ангажираност и подадените сигнали на колебание могат да оставят погрешно впечатпение в интимната ви половинка. През почивните дни сменете обичайната си обстановка.

КОЗИРОГ – Насладете се на почивка, наситена с положителни емоции. Опитайте да разрешите някои наболели въпроси в отношенията си с интимната половинка. Грижете се за здравето си.

ВОДОЛЕЙ – Предприемете нужните действия след получените от вас новини от близък приятел. Запазете по-реалистичен поглед върху текущото ви материално състояние, за да не допуснете грешка.

РИБИ – Не поставяйте под съмнение сигурността си. Избягвайте илюзиите по отношение на интимната си връзка. Погрижете се за разклатеното си здраве, без да отлагате.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар