Ето как да проверите и подобрите енергията у дома

Купете букет свежи рози


У дома отрежете главичките им, като оставите трисантиметрови стъбла, и ги пуснете да плуват в съд с ледена вода за няколко часа, за да премахнете остатъците от консервантите и торовете. След това ги извадете, изтръскайте ги, прекарайте стъблата през огъня на свещ и разположете цветята по всички места, които искате да тествате. През равни промеждутъци от време отбелязвайте състоянието им. Там, където най-рано започнат да вехнат листенцата на розите, е „лошо” място. А може да се случи така, че цветето да остане свежо доста дълго – значи на това място преминава поток от позитивна енергия.

Купете овес или смес от треви за котки. Смесете малко семена с пясък, натъпчете еднакви пластмасови кофички от кисело мляко (отрежете ги на еднаква височина – 2 см, не повече). Когато се появят зелените кълнове с дължина около 3 см, разположете чашките с тревата на местата, които искате да тествате.

Дори за един ден (поставяйки тревата сутрин и прибирайки я късно вечер) ще видите как ще се променят кълновете и можете да направите изводите си.

Има съвсем прости методи за бързо подобряване на енергетиката на дома. Те действат кратко, но е лесно и приятно да се практикуват. Не става дума за пълно изчистване, което започва с генерално почистване и завършва със специални ритуали, а така – отгоре-отгоре.

Медна камбанка

Звънът на медни камбанки плаши негативните същности, затова от време на време звънете с тях в ъглите на стаите на вашия дом.

Аромат

Аромалампите, ароматните пръчици и традиционните благовония за жилището, дошли при нас от Изтока, активно изчистват енергетиката. По вкуса на европейците са миризмите от бяла ела и мандарина, но не се ограничавайте в избора си. Най-силният очистител е натуралното розово масло.

Огън

Съществува народно поверие, според което, ако дома ви е посетил чужд човек, трябва да изгорите няколко кибритени клечки. Ако клечката пламва и изгасва, без да догори докрай – тя изгаря негатив. Не е известно дали изгаряме нашите лоши мисли за човека, който не ни е харесал, или той наистина е оставил следи. Важното е, че методът работи. Освен това по-често палете у дома свещи просто така, без повод. Особено лечебен е огънят през зимата…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар