Война и суша през 2017-та?

2017 година обещава да е неспокойна – за това свидетелстват не само мненията на суеверни любители на историята, припомнящи революцията от 1917 г., но и специалисти по прогнози

Астролози, пророци и учени – за това какво ще донесе на планетата 2017 г.

ПАРИ

Един от най-известните астролози – Павел Глоба, смята, че през тази година предстоят редица ярки събития, но едно от най-приятните е отслабването на икономическата криза. Според специалиста обаче окончателно тя ще приключи едва в края на десетилетието.

Глоба смята, че 2017 г. ще бъде знакова за американската валута. Астрологът предвижда, че доларът съществено ще се обезцени и е възможно дори да престане да съществува.

Ясновидката Вера Лион пък е уверена, че кризата, обратно, още по-активно ще настъпва в икономиката. Но екстрасенсът смята, че в края на годината все пак е възможно разведряване на финансовата ситуация.

Починалата през 2015 г. ясновидка Джуна споделяла, че през 2017 трябва да забравим за материалните блага и да
обърнем внимание на мира и укрепването на държавите.

МИР ИЛИ ВОЙНА

Павел Глоба твърди, че политическата ситуация в света през годината едва ли ще се промени. Действащият конфликт няма да спре, но и катастрофи от световен мащаб също не се очакват. Експерти от САЩ, от своя страна, посочват като главна заплаха за 2017 войната с Русия.

Джуна е обещала, че през 2017 г. нови конфликти не се предвиждат, но според нея отношенията между великите сили – САЩ и Русия, няма да се урегулират.

Според Вера Лион ситуацията в Украйна ще се влоши. Ще има масови протести, което ще предизвика недоволството на местните ще е напрегната още няколко години – най-малко до края на десетилетието.

Освен всичко останало Вера Лион предсказва смъртта на Михаил Горбачов през 2017 г. Според екстрасенса висшите сили са решили да приберат при себе си този човек, тъй като пребиваването му на земята вече е безсмислено.

ДРЕВНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ

Най-известната ясновидка на миналия век е сляпата Ванга. Нейните прогнози за далечното по нейно време бъдеще съвсем не са утешителни.

Според нея през 2017 г. в света ще започне истинска катастрофа: страшна война, която постепенно ще обхване целия свят. Тя ще избухне от Изток. Ясновидката прогнозира също епидемии, които вероятно ще бъдат причинени от използването на биологично оръжие.

А знаменитият учен Константин Циолковски смятал, че 2017 ще стане време на високи технологии. Но този факт далеч няма да е радостен: постиженията или ще са в полза на планетата, или ще станат причина за глобална техногенна катастрофа.

Великият астролог Мишел Нострадамус предсказва голяма заплаха от изчезване на човечеството в периода 2015 -2020 година. Той пише още, че 2017 г. ще бъде особена тежка заради жестоката засуха.

За природни проблеми говорят и учените. Известният климатолог Джеймс Хансен е уверен, че през настоящата година рязкото затопляне и мащабното топене на ледниците ще причинят потапянето на големи области от сушата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар