Това са интересни случки от света на тема „Защо се разделят хората?”

Ти лайф за Лекува

Двойките се събират, после често се разделят, това е част от живота. Но някои извират странни начини да го направят…

Раздялата

В дома на 30-годишен израилтянин нищо Вече не било по вкуса му: банята – постоянно заета, любимото кресло – също, а хладилникът – вечно празен. Защо ли? Това, което той смятал за негово, съпругата му предоставяла с голяма радост на своите 500 котки. Жената имала добро сърце и прибирала всички изоставени в квартала животинки. Мъжът й се опитал да преговаря с нея, но тя предпочела да се раздели с него и да запази котките си.


В прощално писмо до неверния си партньор, американска студентка нежно му заявила, че вещите му са грижливо опаковани, а не изхвърлени през прозореца. Освен това той трябвало да си ги вземе от две специални места – едното било мястото на запознанството им, а другото – на първата целувка. Ако си ги спомнял… Останалият багаж бил изпратен при новата приятелка на бившия в знак на предупреждение за крехкостта на връзките.

Семейство от Канзас било в поредния си скандал. Положението вече ставало непоносимо за Лари, 70-годишния съпруг. Той взел радикално решение – сложил маска на лицето си, грабнал фалшив пистолет и влязъл в близката банка. Уплашените служители му предали наличните пари – 3000 долара. Вместо обаче да избяга, Лари седнал на един стол в банката да чака полицията. Той предпочел да отиде в затвора пред перспективата да продължи този тягостен брак.

Тя имала най-любящия баща на света, който й изпращал по 40 пици всеки месец! Никола Тосо не правел това, за да се опита да възстанови семейството си или за смях – това бил начинът, който този майстор на пици намерил, за да изплаща семейната издръжка след развода вместо да дава по 300 евро. Съдът преценил, че това не противоречи на закона.

Млада японска двойка си седяла в киносалон на прожекция на „Замръзналото кралство“. Тя плачела заедно с Анна, треперела от гнева на Елза и се забавлявала с Олаф. Била щастлива! Поне до момента, в който мъжът й заявил, че тази детска приказка му е досадна до смърт. Японката била съсипана от тази новина – питала се как е могла да прекара шест години до този толкова безчувствен човек? На излизане от киното, тя го предупредила, че ще поиска развод. Той приел новината без възражения!

На една от уличките в китайския град Шенжен, младоженец трепетно чакал булката. По едно време забелязал приближаващия се силует в дълга бяла рокля. Но защо младоженката била така изгърбена и вървяла така бавно? Освен това не била гримирана, косата й била разрошена, лицето й имало странен цвят… Всъщност тя се била състарила нарочно, за да изпробва чувствата на любимия мъж. Искала да разбере дали той ще я обича след 50 години, когато свежестта на младостта ще е безвъзвратно отминала. Опитът пропаднал – ужасеният жених предпочел да не се обвързва трайно с тази жена, пише Журнал за жената.

Във френския град Ним семействата на двойка младоженци така се забавлявали на сватбата, че решили да се съберат отново две седмици по-късно за нова веселба. Всичко започнало добре, но, от дума на дума, започнали да прехвърчат злобни стрели между двете фамилии. Стигнало се дотам, че новоизлюпеният съпруг ударил жена си, в отговор на което тъща му го нападнала с нож. Още същата вечер бракът бил обявен за приключен.

 

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар