Кои са вещите донори и кои са вещите вампири?

Светът, в който живеем, е пронизан от множество невидими енергии


Много вещи притежават собствена енергетика, влияейки върху човека и околното пространство. Те могат да се разделят на няколко типа.

ВЕЩИ ПАЗИТЕЛИ

Такива са амулетите и талисманите. Те са предназначени за отклоняване на негатива и обикновено се съхраняват на специално място.

ВЕЩИ ДОНОРИ

Биват с природен и с изкуствен произход – например наниз от кехлибарени мъниста или дъбов стол. Те поглъщат и неутрализират негатива и по този начин снижават вероятността от заболявания.

ЛЮБИМИ ВЕЩИ

Много хора изпитват голяма симпатия към някои свои стари вещи, без да могат да дадат обяснение за нея. Например късметлийска блуза или украшение, което носят, явявайки сена изпит или провеждайки преговори.

ВЕЩИ ЗА СПОМЕН

Най-често това са мили дребни предмети, предизвикващи приятни спомени, както и подаръци от близки и любими – например шал, изплетен от мама.

ХАРМОНИЧНИ ВЕЩИ

Предизвикват естетическа наслада и хармонизират всяко пространство. Обикновено това са предмети на изкуството – картини, вази, статуетки и т.н. Но някои детайли могат лесно да превърнат предметите на изкуството във вампири.

ВЕЩИ С ВНЕДРЕНА ЕНЕРГИЯ

Много вещи нямат самостоятелна енергетика, затова пък отлично попиват енергетика и информация от стопанина си, съответстващи на помислите му и дори на заболяванията му. Предметите с внедрена енергетика могат да се предават от човек на човек, да са получени като наследство, да са поднесени в дар, както и да се използват с магически цели („наговорени” вещи).

ВЕЩИ ВАМПИРИ

Те могат да бъдат носители както на внедрена енергия, така и да имат собствена независима енергетика с разрушителен характер.

Подхвърлени подаръци. Някои хора не могат да понесат успеха, щастието и благополучието на друг човек, затова правят ОПИТИ да му отровят живота, без дори с това да подобряват собствения си живот. Това са наговорени предмети, които се поднасят като подарък или незабелязано се подхвърлят. Чрез тях между дарителя и получателя се оформя енергийна нишка, която по-късно може да се използва за магическо въздействие.

Ако у вас възникне подозрение за подобен подарък, увийте предмета в естествен плат (вълна или коприна), след това във фолио и го съхранявайте изолиран от другите си вещи. Можете да го подържите над пламъка на свещ или да го опушите с тамян.

ВЕЩИ С РАЗРУШИТЕЛНА АУРА

Такава аура имат преди всичко предметите, свързани по някакъв начин със смъртта – например сувенири от кости, костени фигурки и украшения, рога и животински кожи, изделия от пера и т.н.

Може и да са фотографиите на починали роднини, ако са окачени на стените. Препоръчва се такива снимки да се съхраняват отделно от снимките на живи хора.

Скъпоценни камъни от антиквариат. Подхождайте внимателно към избора на украшения с естествени камъни. За някои хора могат да носят полза, а за други да са вампири.

Такъв камък е например александритът, чиято енергетика е двойствена. Денем камъкът има светлозелени, синкаво-зеленикави оттенъци, а при изкуствено осветление има съвсем различен цвят. Александритът не е подходящ за млади жени.

Известно е, че наниз и гривни от ахат защитават от уроки. Ако нишката на украшението се скъса върху тялото на собственика, това може да е знак, че камъните са отразили атака на негативно въздействие. Преди отново да нанижете камъните, ги подложете на специално магическо изчистване.

Крадените скъпоценни камъни и скъпите изделия, чието минало е свързано с чужди нещастия са най-силните вампири, отслабващи жизнената енергия на новия си собственик. Става дума за украшения с диаманти, рубини, сапфири и изумруди.

Затова не трябва да се носят чужди, старинни или фамилни украшения, без да се знае тяхната история. Иначе рискувате да попаднете под отрицателното влияние на негативни енергии, за които дори не подозирате…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар