Направете си сами магически амулети, които да ви пазят от зложелатели и магии

Как да защитите себе си и бизнеса от зли сили и магически въздействия на зложелатели?

Начините са много. Четете и запомняйте!

МАГИЧЕСКИ ПОРТИЕР

Окачете над входната си врата метла (декоративна, разбира се). Не е важно отвън или отвътре, важното е да е с дръжката надолу. Можете да я украсите с цветя, лентички, играчки.Това няма да повлияе върху работата й, затова пък ще радва окото.

Камбанките са друг амулет, останал от нашите прадеди. Окачвали ги на конете не само за красота или като опознавателен знак, но и за да пропъдят нечистата сила от самотния ездач. При много народи камбанките играят ролята на „магически портиер” над вратата – прогонват злите духове от дома и от домочадието. Можете да окачите в офиса си декоративна камбанка. Когато изпращате неприятен гост, леко докоснете камбанката и кажете: „Звън малинов, път дълъг – отведи госта в чужда страна. Да върви, да не се обръща и да не се връща”.

Малка камбанка като защитен амулет можете да закрепите и на рамката на прозореца – тя ще ви предпази от негативното влияние и енергийните потоци от улицата.

И КРАСИВО, И НАДЕЖДНО

Защитната функция на бюрото си, кабинета си и на целия офис е най-добре да поверите на пирамидка от прозрачно или цветно стъкло. И помнете: прозрачните бели пирамиди способстват и за подобряване на умствената дейност, за концентрация на мисълта и проясняване на съзнанието. Пирамидките от червено или жълто стъкло подобряват настроението, а от синьо или зелено способстват за релаксация, потушават емоционалните изблици.

Категорично не се препоръчват пирамиди от пластмаса или гипс, камък или метал – тези материали не могат да поемат негативната енергия.

Част от отрицателната енергия могат да поглъщат и стайните растения. Само не се учудвайте, че в този случай те ще растат много по-трудно от останалите. Пригответе се независимо от грижите ви те да боледуват и дори да загиват – даже най-силното цвете не е способно да преработи потока негативна енергия, стоварващ се върху вас всеки ден.

С цел умножаване и защита на доходите поставете на бюрото или на прозореца на персоналния си кабинет парично дърво (дебела Мара). Подхранвайте го, къпете го под душа и сменяйте пръста не по-рядко от два-три пъти годишно. Така ще осигурите на зеления си приятел отлични условия за растеж. А изкуствените цветя, които днес често се използват за декорация на офисни интериори, са безполезни: те не вредят, но и не служат за защита.

Процъфтяването на вашия бизнес ще осигурят аквариуми, фонтанчета или просто съд с вода. Само не забравяйте по-често да сменяте водата в тях. Застоялата течност натрупва негатив и става причина за конфликти и дори на болести.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар