Сложете чорап на чистачките си! Ето защо!

Зимата е най-кошмарният сезон за всички шофьори

чистачките

Зимата е най-кошмарният сезон за всички шофьори


Несъмнено зимният сезон е най-големият кошмар за всички шофьори. Ще ви разкрием един трик за чистачките ви, който ще улесни значително работата ви по колата сутрин.

Експерти съветват да облечете чистачките на колата с чорапи, за да не замръзват. В никакъв случай обаче не правете грешката да прилепите чистачките за стъклото, след като сте ги облекли. Ако направите тази грешка ще ви е необходимо доста време, докато ги отлепите.
Казано с други думи по този начин си губи ефекта.
„Обличайки“ чистачките с чорапи, ще ги предпазите от замръзване и така сутрин ще си спестите времето, което е необходимо за размразяването им.

Другият често срещан проблем, с който се сблъскват шофьорите през зимата е замръзването на уплътненията на вратите. На практика това е сериозен проблем, тъй като възпрепятства отварянето на вратата. Можете да го избегнете като намажете гумените уплътнения на вратите с растително масло.

Минете ги с кърпа, напоена в растително масло, след което забършете с друга кърпа, която е чиста и суха. По този начин се създава предпазен слой, който ще отблъсква водата и ще предотврати бъдещи замръзвания.

Вероятно почти всеки един шофьор се е сблъсквал и с проблема замръзнала ключалка.
Не допускайте грешката да се опитвате да я разлеждате с гореща вода. Просто вземете една сламка и издишайте топъл въздух в нея. Не след дълго ключалката ще се размрази, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар