Жена ми печели повече от мен и постоянно ми го натяква

dsc_0295-copy
Напива се и ме унижава пред приятелите

Проблемът, който имам, на някого може да се стори смешен, но на мен не ми е никак до смях. А той е, че на жена ми започна изведнъж много да й върви. Стана дума наистина за много – след години мъки направи собствен бизнес, който носи десетки хиляди левове на месец.
Някой ще каже – какъв му е проблемът на този, да се радва. Да, обаче откакто взе да прави много пари, тя започна да се държи различно. Започна да пие много и, когато се напие да ми натяква, и то пред компанията как тя е мъжът в къщата и как печели в пъти повече от мен.
Аз съм на 37, тя е две години по-млада. Винаги сме били задружно семейство. Докато учеше, аз бях човекът, който работеше и години наред съм я издържал. После, когато работеше за никакви пари, също съм бил стълба в семейството.
Не съм от онези мъже, които се оставят да ги издържат жените им. Работя, имам добра за България заплата, мога да посрещам всички разходи на семейството. Но работя на държавна служба, с годините заплатата ми постeпенно расте, но не мога да направя някакъв голям удар.
Честно казано, иска ми се да престане да й върви, за да стъпи обратно на земята.

Стоян С., Бургас

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар