Жена ми печели повече от мен и постоянно ми го натяква

Ти лайф за Лекува

dsc_0295-copy
Напива се и ме унижава пред приятелите

Проблемът, който имам, на някого може да се стори смешен, но на мен не ми е никак до смях. А той е, че на жена ми започна изведнъж много да й върви. Стана дума наистина за много – след години мъки направи собствен бизнес, който носи десетки хиляди левове на месец.
Някой ще каже – какъв му е проблемът на този, да се радва. Да, обаче откакто взе да прави много пари, тя започна да се държи различно. Започна да пие много и, когато се напие да ми натяква, и то пред компанията как тя е мъжът в къщата и как печели в пъти повече от мен.
Аз съм на 37, тя е две години по-млада. Винаги сме били задружно семейство. Докато учеше, аз бях човекът, който работеше и години наред съм я издържал. После, когато работеше за никакви пари, също съм бил стълба в семейството.
Не съм от онези мъже, които се оставят да ги издържат жените им. Работя, имам добра за България заплата, мога да посрещам всички разходи на семейството. Но работя на държавна служба, с годините заплатата ми постeпенно расте, но не мога да направя някакъв голям удар.
Честно казано, иска ми се да престане да й върви, за да стъпи обратно на земята.

Стоян С., Бургас

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

 1. Hristo says:

  Жалко повечето жени са такива и аз съм бил така но трябва да осъзнаят такива жени къде какво да колорят 🤔

 2. М И.-М says:

  Е, не!
  Този е луд за връзване. Болен е.
  Ние не знаем как този господин се е държал със съпругата си преди нейния успех, когато той е бил основният източник на доходи. Явно жената е била доста подтискана и тъпкана и това я е мотивирало да успее. Сега просто си го връща.
  А щом той не може да живее с това унижение и е независим финансово, да си хваща пътя и всичко ще свърши.
  Но да пожелаваш антикъсмет на човек, когото уж обичаш, това е просто желание да го видиш отново в краката си, за да го мачкаш…
  Е, не!
  Всъщност имам усещането, че подобни излияния не са реални.

Добавете коментар