Фън шуй съвети за това как да използвате огледалата, вятърните чанове, лампите и водата за корекции или отклоняване на лошата енергия от дома ви

Не окачвайте огледало срещу врата. Това ще спира ци да влезе в следващата стая и ще насърчава създаването на отрицателна ци.

Огледало в трапезарията

Огледало в трапезарията

Поддържайте огледалата чисти. Прахта и мръсотията намаляват тяхната ефективност.

Не трябва да имате прекалено много огледала в дома си. Не поставяйте много огледала в спалните или в стаите, които ви служат за почивка и отпускане.

Огледалата в трапезарията символично удвояват количеството храна на масата. Те също така удвояват чувството за благоденствие и радостта, които вие и гостите ви изпитвате в тази стая.

Голямо огледало по фън шуй

Голямо огледало по фън шуй


Голямото, с октагонална форма (осмоъгълник) огледало представлява всичките осем посоки и е един могъщ източник на енергия. Поставете го в дневната или в коридора.

Огледало на горния край на стълбището или на площадката на стълбището ще задържи ци от спускането й надолу по стълбите прекалено бързо. То освен това ще означава, че ще виждате едно приветливо лице всеки път, щом се качвате нагоре по стълбите.

Използвайте ба гуа огледала, за да изпращате обратно ша, идващи отвън.

Вятърните чанове и другите предмети, произвеждащи приятни звуци, служат като ефективна корекция. Те са особено полезни за коригирането на фоновите шумове, като тези от климатика или от хладилника.

Настолните лампи и лампите-щъркели създават уютни „басейни“ светлина, които могат да осветят тъмните ъгли и да насърчат прониква­нето на повече ци в частите от дома ви, които се нуждаят от активиране.

Растенията спомагат за циркулирането на ци, освен това те могат да бъдат използвани за прикриването на ша. Те прибавят цвят и създават хармония и удовлетвореност.

Водата, особено движещата се вода, привлича ци и парите. Постарайте се да поставите малък декоративен фонтан или аквариум в сектора Богатство на дома ви.

Животните помагат за циркулирането на ци. Освен това те също ви даряват с любов и щастие, което на свой ред създава хармония и удовлетвореност.

Фън шуй съветва как да създадете добра енергия в дома и офиса с кристали

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар