Как да превърнете пазаруването с деца в удоволствие?

Най-важната предпоставка за успешно пазаруване в компанията на хлапета е майката да има план

pazar

Напишете си какво търсите и в кой магазин е най-вероятно да го намерите. Така елиминирате блуждаенето по витрините, докато децата ви дърпат за ръка и викат „Мамооо, хайде стига вече“. Предварително обяснете целите, за да избегнете и обратното – вие да ги дърпате, за да ги отдалечите от витрината с играчките. Все пак съчетайте неизбежното с приятното. След като сте напазарували убийствено скучните за децата подаръци за роднините, влезте там, където има изкушения за тях и позволете да си изберат едно. Или за награда ги заведете в така любимите им заведения за бързо хранене.

Много дебело подчертайте, че всички отиват заедно, движат се заедно и се прибират заедно. Не се позволяват отклонили се, закъснели, зазяпани. Това важи дори в компанията да има тийнейджър, който копнее, след като сте го „влачили“ по вашия маршрут, накрая да го пуснете по собствен. Нищо подобно -той ще носи част от торбите, докато вие стискате ръката на по-малкото братче или сестриче.

Правилата за безопасност са най-важни. Припомнете, че манекените не се пипат, на рафтове не се сяда, в пробни не се влиза, в пазарска количка не се качва, ако не е специална детска, на ескалатора с гръб не се пътува и други подобни.

Не пропускайте да даде-те инструкции на детето какво да направи в случай, че се загуби. Много ясно кажете, че не бива да напуска магазина или търговския комплекс, дори да мисли, че може само да се прибере вкъщи. Ако има мобилен телефон, веднага да ви се обади. Ако няма, да се обърне към охранител, полицай (обяснете как да ги разпознае), продавачка, друга майка с дете. Важно е хлапето да има вашия телефонен номер, за да може да го даде на възрастен, който да ви се обади. Не разчитайте на паметта му, най-добре е номерът ви да е написан черно на бяло.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар