Може ли от най-добрия приятел да стане свястно гадже?

Ти лайф за Лекува

Имали сте връзки, но нито една не е стигнала до предложение за брак

priyatel

Все нещо не харесвате у партньора си или пък той нещо не харесва у вас. Понякога историята приключва без драми, друг път оставя рани. През цялото време до вас е най-добрият ви приятел. От противоположния пол. Неговата история е подобна. В един момент заедно проглеждате – точно вие сте си един за друг. Разбирате се само с поглед, обичате да правите едни и същи неща, забавленията около вас никога не спират, в компанията ви възприемат като истински тандем. Той (тя) винаги знае как да оправи настроението ви, кога да говори и кога да замълчи, как да ви извади от емоционалните бездни, в които понякога пропадате. Звучи страхотно, но животът е лукав красавец, който обича да си играе със съдбите. И тази игра няма нищо общо с филмов сюжет.

Малко парадоксално е на пръв поглед, но ако ви спохождат не точно приятелски мисли за най-добрия ви приятел (нека той да е в мъжки род, защото, какво да си говорим, по- вероятно е вие да сте в женски род), е добре първо да направите хладнокръвен анализ. Любов и анализ звучат някак изключващо се в едно изречение, обаче оставете клишетата, вашият случай е друг, по- сложен от внезапен удар и последващо пърхане на пеперуди в корема. Този човек го познавате отдавна и новият статут на отношенията ви може да има както зашеметяващо щастливи плюсове, така и заплашително мрачни минуси. Накратко, преди да си пожелаете да се свържете завинаги в любов и, дай боже, брак с най-добрия си приятел, помислете какво правите.

Той ви познава по-добре от себе си. Знае абсолютно всичко за вас. Виждал ви е в най-лошите иъ най-добрите ви моменти. Приема ви такива, каквито сте. Няма нужда да се съобразявате или да преигравате. Можете да бъдете истинското си аз по всяко време и колкото си искате. Нали е най-добрият ви приятел, няма да се изплаши от нищо.

Той никога няма да ви спести забележка, винаги ще бъде откровен с вас. Няма да си замълчи нито когато не сте постъпили правилно в дадена ситуация, нито когато сте попрекалили с виното и приказките на вечерята с родителите му. Ще бъде вашето огледало, в което ще намирате както грешките си, така и победите си.

Както досега, ще бъде вашата половинка в отбора. Винаги ще ви защитава, ще се бори със зъби и нокти за вас, ще ви подкрепя безусловно.

И вие знаете всичко за него, и вие го разбирате. Няма нужда да се мъчите да го прозрете, да стъпвате на пръсти, за да не сгрешите и да неволно да го засегнете. Може да не се стараете да ви хареса – тая работа вече е свършена, иначе нямаше да сте приятели.

Съвсем не е маловажно, че двамата си имате език и шеги, които никой друг освен вас не разбира, пише „Всичко за семейството“. Често се споглеждате посред разговора в компания, защото правите едни и същи асоциации, спомняте си едни и същи случки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар