Какви са скритите дарби на зодиите?

Звездите не предопределят колко дълбоко трябва да се вглъбите в непознатото и езоте- рическите практики

zodii
Звездите показват посоката, в която можете да получите удивителни ключове към своя живот, да помогнете на себе си и на другите.

ОВЕН – СИЛА

Най-енергичният знак в Зодиака с изключително мощна енергетика. В повечето случаи Овните рядко се замислят за магии. Вълнуват ги неща, които могат да видят, да пипнат и обяснят. Но се смята, че Овенът е способен да практикува всички видове магия, особено в направлението, свързано с личните му амбиции и цели. При това често приложението на магията се осъществява необмислено и Овенът не очаква нищо.

Дори не смята, че използва вродената си магия. В резултат, дори несъзнателно програмирайки се за успех например, Овенът получава желаното.

Овни, вашите емоции и мисли са толкова силни, че можете да зареждате вода, храна и предмети. Помнете, че сила притежават както позитивните, така и негативните мисле- форми. Строго спазвайте правилата на окултната безопасност, за да не навредите на себе си или на околните.

TEЛЕЦ – БОГАТСТВО

Практичният и рационален Телец изключително цени всичко материално. Главният ви магически талант е управлението на финансовото благополучие. Древният култ към Златния телец, който символизира богатството, напълно представя и същността на зодиакалния Телец.

Ако умеете грамотно да се разпореждате с тази дарба, парите сами ще идват в ръцете ви. Но ако ви интересува само собственото ви благополучие или сте мързеливи и не правите нищо, а чакате торбата с парите да ви падне на главата, трудно ще дочакате резултат от подобна езотерическа практика. Макар че въе вашия случай не са изключени и ситуации с наследство. Истинската магия на знака обаче се проявява в самостоятелното формиране на материално благополучие.

Изговаряйте на глас това, което искате да получите, желайте на другите хора добро и щастие, усърдно се трудете. Телците са и забележителни билкари и всякакви практически занимания с растения и земя усилват способностите ви.

БЛИЗНАЦИ – СЛОВО

Звездите са надарили Близнаците с магията на словото. Водите с лекота важни преговори по телефона, интернет или в реалния живот, сякаш омагьосвате с интонациите си.

Заклинанията и магическите практики са вашата силна страна. Единственият проблем е, че Близнаците не могат дълго да концентрират вниманието и съзнанието си върху нещо конкретно. Събират само повърхностната информация, без да вникват в същността на нещата.

Вашата магическа стихия е вятърът. Да хвърляте думи на вятъра и да получавате практически резултат – ето това сте вие, Близнаците! И ако наистина поискате, можете да разпръснете облаците или да предизвикате дъжд, като ги повикате. Искреното желание, намислено в полето, където бушува вятърът, обезателно ще се сбъдне.

РАК – ПРЕДСКАЗАНИЯ

Често Раците не проявяват външно интерес към мистиката и дори понякога са нейни върли противници. Но в действителност с удоволствие четат хороскопи, прогнози и посещават гадателки. А благодарение на интуицията си самите те са добри предсказатели и умеят прекрасно да интерпретират карти.

Управителят на Рака е Луната, затова сънищата на Раците са особени, често пророчески. Ако си водите дневник на сънищата, бързо ще забележите това. Благодарение на високата си емпатия тези хора са родени психолози. Раците могат да станат манипулатори, извличащи полза от дарбата си. Търпението ви позволява дълго да наблюдавате хората и слабите им страни, преди да започнете да им вярвате. Околните могат да сметнат тази способност за магическа.

ЛЪВ – ТВОРЧЕСТВО И ЛЮБОВ

С огнената си сила Лъвът е способен да разпалва сърцата и да преодолява всякакви препятствия. Енергията, силата на знака са достатъчни, на първо място, за личната му защита. Практически всички Лъвове по рождение са предпазени от всякакви магически въздействия, енергийни вампири и заклинания. Аурата ви е изключително силна.

Още от раждането си Лъвът прекрасно разбира символизма и може да изработва талисмани и амулети както за себе си, така и за другите. Може да постите успех в любовната магия и в хипнозата. Но за дарбата му са пагубни тщеславието, търсенето на лична изгода и гордостта. Щом тези качества започнат да се проявяват у Лъва, магията го напуска. Но дори и без магия Лъвовете са родени лидери. Благодарение на своя магнетизъм и дарбата си за убеждаване те са способни да поведат хората след себе си.

ДЕВА – АСТРОЛОГИЯ

За да може Девата да прояви собствената си магия, трябва да изпълни определени условия. Тези хора се нуждаят от .талисмани, символи, икони и молитви. У дома Девата често въвежда ред. но от носталгия пази стари и негодни дрехи, напукани съдове, много вещи .за всеки случай”, което създава ненужно енергетическо напрежение и убива магията й. Трябва да се освободи от всичко излишно и да се обърне към новото.

От Девите стават прекрасни астролози, нумеро- лози, хироманти и тароло- зи. Магията се проявява в способността им за точни изчисления и прецизен труд. Благодарение на аналитичния си ум и умението да комбинират и компилират те могат да „погълнат” огромно количество знания и да ги приложат на практика.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар