Какво предпочитате да пиете? Вижте как това говори за характера ви!

Повечето хора имат своите предпочитания към едни или други спиртни напитки – казват, че това се определя и от особеностите на характера. Но всъщност и самите напитки са способни силно да влияят на характера и физиологията на хората, които ги употребяват. Като следваме поговорката „Кажи ми какво пиеш, за да ти кажа какъв си“, ще се опитаме да разкрием тайните на характера според питието. Но да не забравяме, че изборът на напитка често се прави под въздействието на моментното ни настроение.

Напитки

Напитки

Любителите на бирата

Обикновено те са спокойни, добродушни и настроени философски. За тях на първо място са отношенията и личните качества, пренебрегват повърхностните неща.

Жените от тази група са от типа „свой човек“ и обикновено в детството си много са обичали да играят с момчетата, като са избягвали твърде сложните момичешки компании. Почитателката на бирата е добър приятел и на мъжете, и на жените, както и нелоша съпруга за онези, които в брака ценят откритостта. Може и да не е перфектната домакиня, но пък винаги е добра компания.

Мъжът бираджия е леко небрежен както в облеклото, така и в ежедневните навици, малко е мързелив и непохватен в много неща, включително и в любовните отношения: не очаквайте от него красиво ухажване, серенади на лунна светлина или купища рози. Но за сметка на това той е способен да ви организира незабравима разходка сред природата.

Почитателите на слабия алкохол


Коктейли – за това става дума. Обикновено към тях се насочват млади или с малък житейски опит хора. В днешния свят само човек, който живее самотно на далечен остров, не е чувал истории за това как подобни коктейли въздействат на организма. Тежко – алкохолът в този вид се пие лесно и неусетно човек поема голямо количество, а такава напитка въздейства много по-бързо и неприятно от твърдия алкохол. Но хората продължа­ват да ги пият – дали от необмисляне на ситуацията, дали от пестеливост, или поради факта, че някои такива напитки са по-приемливи в социален аспект от твърдия алкохол – водка, ракия. Защо? Ами външно приличат на газирана напитка, затова тийнейджър с коктейл в ръка не се набива в очите на другите(както би се случило, ако държи чаша с ракия). Мъжете, които предпочитат коктейли, са по-непостоянни – те лесно и често сменят приятели. Обикновено са с ярки и непредсказуеми характери (точно каквито са и самите коктейли). Не бива да им се вярва сляпо. Дамите с коктейл в ръка имат навика да забравят (поради лесното унасяне от коктейлите), така че не разчитайте на техните обещания. А и иначе са си особнячки: склонни са да разсъждават за неща, от които нищо не разбират, но пък са добронамерени.

Ценителите на виното

Те са съвсем различни: обичат да живеят красиво и с вкус, най-често са привърженици на традиционните възгледи за живота, малко са консервативни и нерядко – по-театрални, разбират и приемат всички правила на етикета, като ги спазват умело. Ценят аналогични те качества на своите партньори и приятели, а ако случайно не отговаряте на тези изисквания, те тактично и ненатрапчиво ще ви научат. Не се съпротивлявайте – ще бъде незабравимо преживяване.

За жените, които предпочитат виното, на първо място във всичко стои визията – външният вид на човека, декорацията на дома… Затова такава жена е способна да недооцени един мъж, ако случайно се яви на среща с нея необръснат, без цветя и със закъснение. Самата жена от този тип също не си позволява да не е на ниво – тя задължително е изящна, с добри маниери, в течение на светските новости и последните мелодрами. В тийнейджърските си години може би е писала стихове или е посещавала театрален курс. Приятелките й са повече, отколкото приятелите. Обича да пътува, но не прави компромис с условията: трябва да са цивилизовани и с комфорт.

Ако пък става дума за мъж, който поставя качественото вино на първо място сред напитките, то срещата и общуването с него са нещо незабравимо. Тези мъже умеят да създават такава атмосфера на среща с дама, че тя дълго да разказва за това на приятелките, на децата си, че дори и на внуците – за да знаят как трябва да се правят тези неща. Именно ценителят на виното организира уникални вечери на свещи, вани с розови листенца, както и приятната изненада – скъпоценно предложение, поставено в чаша с шампанско. Той ухажва красиво, в духа на най-добрите традиции в това отношение. Това е онзи мъж, който винаги е бръснат, сресан, обгрижен от главата до петите, с вратовръзка, изгладена риза и излъскани обувки. Това е мъжът, който чете стихове на дамата на сърцето си (често – чужди, не свои, но важното е, че го прави с чувство) и подаряват огромни плюшени животни с размер – няколко пъти по-голям от оригинала. Но тези мъже умеят и виртуозно да разбиват женските сърца, като потрисат жената със съчетание от изискани маниери и непостоянство. С две думи, с малки изключения, това са класически донжуани. А тези изключения прекрасно подхождат за съпрузи на романтично настроени дами, пише Журнал за жената.

С предпочитания към твърдия алкохол

Тук нещата са по-особени – има значение какъв точно твърд алкохол се предпочита. Мъжете, които пият водка и текила, са много мнителни и обичат да ги ласкаят. Склонни са да извършват спонтанни, необмислени постъпки, от които по-късно се срамуват. Влюбват се лесно, но и лесно зарязват обекта на своята любов. Същите напитки се предпочитат от жени, които се чувстват самотно. Такива представителки на нежния пол, които пият водка на екс, понякога плашат мъжете. Но всъщност такава жена има нужда от внимание и човек до себе си, с когото да не й се налага да бъде независима и силна. А вече ако говорим за уиски/ракия, то ценителите на тези напитки се смятат за хора със силна воля. Мъжете са уверени и твърдо гонят целите си. Уиски/ракия пият жените без комплекси – щом има смелостта да пие такива сериозни напитки, то значи търси силни усещания и е готова да се справи с всеки обрат в живота. Конякът пък се предпочита от мъже със силни характери – те са готови да поемат цялата тежест на отговорността, като взимат решения. Ако жена предпочита коняк, значи е уравновесена и уверена в себе си, но има нужда от топлота, грижа и нежност.

 

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар