Гадание с огън за любов и брак

Преди да призовем силата на огъня, нека да разберем какви са ангелите на другите три стихии

svesht

Защо огънят е най-силен? Защото неговата стихия е най-мощна. Ето малко информация и за другите три стихии.

Ангелът на земята – Уриел, е доста практичен, умен, не обича да фантазира и да мечтае, предпочита реално да гледа на нещата. Същото изисква и по отношение на себе си от другите ангели. Уриел е горд и независим, винаги готов да даде подходящ съвет, малко е потаен, скучноват, скъперник, обича самотата, предпочита ролята на’ сив кардинал – практически никога не излиза сам на авансцената. Спокойно и уютно се чувства само в своята стихия – на земята, обича торите, парковете, градините.

Ангелът на въздуха – Михаел, е весел, подвижен, съобразителен, разговорлив, общителен. Винаги има в запас един- два интересни плана, които е готов да реализира. Понякога е бъбрив, своеволен и дори разпуснат. Обича откритите пространства, помещения, в които има много светлина, най-добре се чувства на свобода, нервничи, ако нещо ограничава движенията му.

Ангелът на водата- Габриел, често изпитва нужда да страда, да се жертва, тъй като така постига духовна свобода. Емоционален е, има силно развита интуиция. Постоянен е в чувствата си, крайно рядко извършва непредсказуеми или нелепи постъпки. Благодарение на своята пластичност и на умението си да се приспособява има голяма психическа издръжливост. Могъщата жизнена сила на водата му помага да се възстановява дори и след съкрушителни сражения. Живее с чувствата, реагира на събитията инстинктивно, базирайки се на незначителни умозаключения, зафиксирани подсъзнателно.

От стари времена съществуват множество проверени начини за гадаене на свещи.

• Намислете си името на годеника. Налейте в малка чинийка вода, вземете запалена свещ и излейте восъка във водата, мислейки за младежа, за когото ще се омъжвате. Ще се образува фигурка, по която трябва да разгадаете бъдещето си.

Ако тя прилича на венец, скоро ще вдигате сватба. Змията символизира предателство или болест. Лебедът ще ви донесе добри новини. Ако различите мелница – на клюки е. Подковата символизира щастие, а короната
— голям успех.

• Малко преди полунощ вземете лист хартия и напишете върху него името на годеника си. Запалете свещ и изгорете листа на пламъка й, като мислено попитате ще бъде ли с вас този човек. Пепелта съберете в шепата си.
когато настъпи полунощ, отворете прозореца и покажете ръката с пепелта навън. Ако пепелта се вдигне от ръката ви и отлети, няма да се свържете с човека, за когото си мислите. Ако остане в дланта ви, съдбата ви е определила съвместен път

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар