Какви са жените, според китайския хороскоп – характер и съдба

В брака и любовта жената е господар на положението

kitajska-zodiya

Мъжът, като по-цялостна личност, се стреми към известна обособеност. Бракът е истински женско призвание, на това поле мъжът е само гост.

ОБАЯТЕЛНИ ЖЕНИ (родени в години на Плъха, Маймунатa и Дракона)

Представителките на тази тройка знаци са олицетворение на женската красота, изящество, изтънченост и слабост. Те правят впечатление на въздушни същества, които нямат работа на грешната Земя. С целия си вид те напомнят на мъжете, че в този свят съществуват любов и красота. Красотата им обаче е студена и затова любовният им образ не носи у себе си сексуално продължение. Често примамването на мъжете в „мрежите” им се прави с различна цел от тази, за която си мислят представителите на силния пол.

Всичко завършва след страстните целувки и вечните клетви в любов.

В семейния живот жените от тази тройка знаци продължават своята линия – стремят се към красота, благополучие и покой. Обикновено този идеал за красота и спокойствие се проявява в стремежа им към салонен живот и изобилие от красиви и скъпи вещи. Нерядко те презират бита заради неговата неизбежност и търпеливо, но отчуждено се примиряват с него.

Създадени за любов и преклонение, в същото време обаятелните жени притежават трезв разсъдък, здравият разум никога не ги напуска независимо какви любовни безумства се вършат заради тях. Те имат нужда от материално благополучие и спокойствие. Като всеки реалист, най-много ги вълнува собственото им здраве, здравето на близките им, благополучието им. Ако не получават спокойствие в живота, са способни на непредсказуеми изблици на гняв. А липсата на установеност и предсказуемост във всекидневието може да доведе до психически травми или трагедии.

Като олицетворение на женската слабост и незащитеност, те по женски преодоляват трудностите – чрез капризи, истерия, сълзи, тоест бурно и емоционално. Всичко преживяват прекалено лично, като в същото време не обичат да им се отказва каквото и да било.

Тези жени имат труден характер. Хитри по природа, те притежават и дипломатически способности. Подходящи са за брак, но не трябва да се забравя за техните особености. Те трудно градят семейно благополучие в оскъдица.

Представителки на обаятелните жени са Жорж Санд, Габриела Сабатини и др.

НЕЗАВИСИМИ ЖЕНИ (родени в години на Глигана, Котката, Козата)

Това са представителки на най-загадъчните женски знаци. Външното им спокойствие и невъзмутимост крият мистично мислене, магическа сила и власт над мъжете. Именно по този начин раздвоеността на жената се проявява с такава неочаквана и обезкуражаваща сила. Всички те имат достатъчно трезв възглед за живота, но когато настъпи моментът да се действа, се проявява тяхната специфика: те повече вярват на сънища и знамения, отколкото на действителността. А и реалният живот ги занимава повече в крайните си проявления.

От всички 12 женски типа тези трите са изцяло независими от мъжете. Те са източник на воля, но не и на любов. Любовта и волята винаги се борят у човека, свързвайки се помежду си чрез противостояние. А тук присъства единствено волята и затова те са абсолютно свободни.

Тези жени са способни във всяка ситуация да отстояват своята независимост независимо колко сили ще са им необходими. А сила те имат – това е тяхната воля. Тя може да се прояви стихийно, независимо от желанието на притежателката си. Именно тя я тласка и към велики жертви, подвизи, открития и дори… за престъпления. Жените от тези знаци могат да блестят във всяка дейност, която изисква вкус, гостоприемство и добро представяне. Те са големи интелектуалки, постоянно се стремят към нови знания, много четат.
Бракът не е самоцел за жените от този тип: те лесно могат да минат и без него. Но от друга страна, може би те повече от всеки друг са способни да поддържат свежестта на съпружеските отношения, в брака са способни на идеалната хармония в духовната, сексуалната и стопанската сфера. Независимите жени оформят мистичната картина на реалния свят.

В годините на тези знаци са родени най- великите мислителки мистични – Елена Блаватска, Елена Рьорих, Ванга, йогата Индра Деви, писателката Ана Шмид…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар