Характер и съдба на жените, според китайския зодиак

Ha четирите типа мъже според Източния хороскоп съответстват четири типа брачни жени

kitajski-horoskop

За разлика от мъжа обаче, който представлява цялостна личност, у всяка жена са заложени сякаш два типа: външният образ е единият, а постъпките – вторият. И само ясната представа за двете половинки на женската личност дава ключа към разбирането на всеки брак. Именно раздвоената женска същност е в основата на Източния хороскоп…

РОМАНТИЧНИ ЖЕНИ (родени в години на Коня, Тигъра, Кучето)

Образът на тези жени, техните мисли, идеали, стил на живот, маниери на поведение – всичко е подчинено на волята и на романтичната любов. Но разумът и мисленето им не съответстват на този образ. Това са логични, студени, аналитични индивидуалност, без излишни емоции. У тях съжителстват праволинейност с безкомпромисност и комплекс за малоценност, амбиция със самоунищожение. Те могат да направят поразително впечатление, но за съжаление, им липсва вътрешната сила, която да поддържа този образ. Ето защо разминаването между думи и дела, между планове и реализация, което по принцип е характерно за жените, се проявява особено ярко при тези три знака.

Благодарение на външността и маниерите им околните не се съмняват в силната им личност. Никой освен тях самите.

На тези жени не им достига воля, но те са в състояние да подкрепят високите си амбиции, породени от логическото им мислене, с истински мъжки ум. Често се намират на границата на срива или катастрофата. Техният волеви порив, съчетан с праволинейност на мисленето, ги тласка напред, без обаче да им гарантира положителен краен резултат. Те винаги се стремят към челото, никога не се задоволяват с постигнатото, но вечно във всичко се съмняват.

Външността им е измамна: те не могат да бъдат единствено украшение на живота, винаги имат нужда от действие, защото природата ги е дарила С вечен двигател, с високи интелектуални възможности и таланти. Имат прекрасни дадености за управление и манипулиране на хората и висока трудоспособност.

Романтичната им красота малцина оставя равнодушни. Но не всеки мъж успява да следва толкова бързо мислещо и променящо се романтично създание. Не всеки мъж съответства на изискванията, които се отправят към него от жените от тези знаци.

Много трудно е той да пасне на схемата им. Затова следват разочарования, комплекси, мъчения както за жената, така и за нейния партньор. Влюбвайки се, тези дами често си измислят романтичен идеал на своя избраник. Но когато свалят розовите очила, търпят неуспехи в личния живот. Трябва да се научат да потискат у себе си слабостите и тогава ще са щастливи.

Представители на романтичките са Мерилин Монро, Роми Шнайдер, Патриция Каас, Лайза Минели, Инес Арманд и др.

СИЛНИ ЖЕНИ (родени в години на Петела, Змията, Бика)

Запазвайки знаковия образ на бойната тройка Петел, Змия и Бик с присъщите им амбиции, напористост, праволинейност, комплекси, тези жени притежават във висша форма воля – воля на разума, управляема воля. Но не всички успяват напълно да я реализират. Силата им е политиката, ръководството им не познава конкуренция в женския свят и не се страхува дори от мъжката конкуренция. Раздвоеността, бойкият език и създадените обществени стереотипи обаче често им пречат да изградят политическа кариера.

Мъжете сред историците мъчително трудно признават силата на управление на жените, защото се разрушава митът за безволието на дамите. Не е за вярване, че необузданата любовна стихия може да съседства с трезв ум и твърда воля.

Трябва да се разграничават успехите на силните жени в политиката, които осигуряват мощна воля и праволинейност, от една страна, и неумението им да въздействат на хората, от друга.
Разумната воля често е съпътствана от романтична любов. Именно любовта е едновременно и „ахилесова пета”, и източник на вдъхновение за тези дами.

Представителките на силните жени поставят много високо летвата на изискванията и не всеки мъж може да я достигне. В любовта те сами си избират партньор. Тези жени са може би единствените представители на слабия пол, които се опитват да съвместят три неща: да създадат здраво семейство, да бъдат щастлива майка, да постигнат успехи в деловата кариера. И много от тях успяват да постигнат тази цел.

Други обаче се мятат от една крайност в друга, тъй като силно обичат семейството си, гордеят се с децата си и искат да си пробият път към върха.

Представители на тази група са Индира Ганди, Маргарет Тачър, Корасон АнинМария Стюарт, Екатерина Велика.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар