Начертайте сами маршрутът на финансовия успех

Левият отдалечен ъгъл в жилището според фън-шуй е ъгъл на силата – отговаря за финансовите потоци на семейството, тъй като там е най-активна енергията на парите. Подреждането на багажа за пътуване сложете парите и скъпоценностите в горния ляв ъгъл на куфара, за да активизират финансовите потоци.

pari

МОНЕТИ НА ПЕЧАЛБАТА

Поставете във всички джобове на дрехите си, с които ще пътувате, по една монетка – важно е нито един джоб да празен. През целия път няма да изпитвате материални затруднения.

МЕТЛАТА НА БОГАТСТВОТО

Когато излизате от дома си за по-дълго, спрете водата (заедно с течащата вода от крана ще изтече и благосъстоянието на дома), а метлата оставете с дръжката надолу. Тъй като тя измита от дома както кавгите, така и парите, затова по време на отсъствието ви не трябва да докосва пода.

КОРАБ ИЛИ ВАГОН

Според фън-шуй с кораба парите „доплуват” до вашия бряг. Ако пътешествате с кораб не забравяйте да хвърлите монета зад борда и да кажете:„Водата към бреговете, пари-при парите”. Ако сте с влак или кола, следете за… мостовете (в славянската магия на богатството). Когато минавате под мост, стиснете в левия юмрук монета и произнесете: „Мост над мене, парите у дома”.

ЕВРО НАДЯСНО, ДОЛАР НАЛЯВО

Във фън-шуй червеното е цветът на финансовия успех. Не дръжте в него разнородна валута. Всяка валута носи определен енергиен заряди информация.

МАГИЧЕСКИ ШОПИНГ

Какво е пътешествието без приятен шопинг и покупка на подаръци за близките?

Когато плащате сгъвайте банкнотата на две и така я подавайте на продавача (визуално намалявайки купюрата, вие снижавате потока на разходите). Разгъвайте и разглеждайте банкнотите, които ви връщат, преди да ги сложите в портфейла си (това ще увеличи притока на пари).

Помнете правилото, което са използвали още нашите баби: винаги давайте парите само с дясната ръка, а вземайте с лявата.

Ако искате да се сдобиете със стока с намаление, когато отивате в магазина, първо обувайте лявата, а след това дясната си обувка.

БАКШИШ ЗА СЕБЕ СИ

В ресторанти и кафенета обезателно оставяйте бакшиш. И да не е прието – смята се, че бакшишът се дава не на келнера, а на… самия себе си. Парите, оставени за благодарност, се връщат към дарителя в троен размер! А когато се върнете у дома, първото нещо, което трябва да направите, е да измиете пода и да проветрите стаите. Нека в живота ви навлезе вятърът на новото щастие, който ще ви донесе и богатство.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар