2 две растения, които може да отглеждате лесно у дома

Къща без цвете не бива, затова изберете внимателно онова, което да ви краси дома

tsvete
Ритъмът на живот е остатъчно забързан, затова е по-добре да си подберете цвете, за което може да се грижите лесно.

Еуфорбията надминава останалите си събратя от семейството на сукулентите, които по принцип са сред най-некапризните. А има забележително ефектен вид – листата са видоизменени и почти незабележими, тънките клонки образуват причудливо храстче. Единственият карпиз на растението е, че не понася студ. Температурата в стаята не трябва да пада под 15 градуса. Иначе дори предпочита рядко поливане.

Хлорофитумът изглежда прекрасно с пъстрите си листа и спуснатите на дълги дръжки кош- нички. Расте бързо практически при всякакви условия. Вирее отлично и на сянка, и на полусянка, и на най-яркото слънце. Не е страшно да пропуснете по- ливка или да не го засадите в най-плодородната почва.

Само трябва да помните, че колкото и да не са капризни тези растения, все пак ще трябва да положите някакви усилия. Ако забравите да ги полеете с месеци, няма да оцелея. А и те са като жените – колкото повече грижи полагате, толкова по-добре ще изглеждат.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар