Енергията на Богатството – супер талисман за привличане на пари

Звездата на живота- Слънцето, ни дарява с огъня на могъщата си енергия, затова лятото е благодатен период за парична магия

pari
Съществуват проверени е времето ритуали и обреди за привличане на финансовото благополучие, които дават възможност да се подхраните със слънчевата енергия на богатството.

СЛЪНЧЕВ АМУЛЕТ ЗА ПАРИЧЕН УСПЕХ

Ще са ви необходими: сребърен медальон, восъчна червена свещ, ароматична пръчица с цветен аромат, торбичка с връзки.

Поставете медальона по обяд под ярките слънчеви лъчи за 2 – 3 часа. Това ще го подхрани със силата на главната вселенска звезда. След това го сложете в торбичката и го скрийте, за да не се разпилее енергията на Слънцето. Изчакайте да се стъмни. Запалете свещ, поставете пред нея торбичката с амулета, отдясно сложете и запалете ароматичната пръчица. Извадете медальона, поставете го в лявата си ръка, покрийте го с дясната, след което произнесете: „Медальон сребърен, изпълнен със слънчева енергия и аромат на цветя, донеси ми успех, дари ми късмет. Помагай ми в труда, защити ме от завистта, препятствията по пътя ми разруши”. Повторете три пъти, след което кажете: „Да бъде!”.

Приберете амулета в торбичката, завържете и оставете пред свещта, докато догори. Скрийте амулета в дома си – жилището ви ще стане пристан на богатството. Ако изгубите торбичката или овехтее и се скъса, не се огорчавайте. Това означава, че амулетът е изразходвал защитната си сила, като може би ви е предпазил от големи парични загуби: отслужил е и си е отишъл. Изчакайте яркото слънце и си направете нов.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар