Пипа Мидълтън стяга сватба в началото на 2017-та

Пипа Мидълтън и нейният годеник Джеймс Матюс ден след ден нагорещяват общественото внимание

pipa
Очаква се да сключат брак през 2017-а и това да бъде Сватбата на годината. През юли кандидат-женихът направи романтично предложение на малката сестра на Кейт Мидълтън, съпругата на британския принц Уилям. В духа да добрите стари традиции 40-годишният финансист и мултимилионер поиска ръката на нежната брюнетка от баща й. Оттогава тя носи впечатляващ годежен пръстен на стойност 240 000 евро.

Бъдещите младоженци – и двамата издънки на богати фамилии, не са оповестили точната дата, когато ще си кажат „Да“. Предполага се, че ще бъде в началото на годината, тъй като поканите вече са отпечатани и ще бъдат изпратени до всички гости заедно с коледните картички.

Пипа е по следите на перфектната булчинска рокля в най-скъпите и луксозни бутици. 33-годишната дама е посетила и прочутата британска дизайнерка Сюзън Невил, чиито сватбени модели струват около 10 000 паунда.

Засега булката не е направила избор, одисеята й продължава. Много е възможно да си ушие рокля по поръчка, но
не е известно на кого ще възложи тази отговорна задача.

Пипа и Джеймс имат връзка от 2012-а, която претърпя няколко сътресения. Окончателно те се събраха преди близо две години. Пипа споделя спортните страсти на своя любим и двамата често могат да бъдат забелязани на спортни събития.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар