Едгар Кейси – пророкът, който ще се прероди отново през 2100 година

Ти лайф за Лекува

Едгар Кейси (1877 – 1945) е наричан още „спящият пророк“

edgar-kejsi
Той прави множество изключително точни предсказания и почти още толкова погрешни. Признава, че още като дете открива у себе си наличието на свръхестествени сили и упорито ги развива през целия си живот.

Едгар Кейси се отличава от другите пророци по това, че всичките му предсказания са старателно изтълкувани и съхранени в архив, съществуващ и днес. Той става знаменит, когато се заема с „тран- сова диагностика“ на различни заболявалия. Консултирайки пациентите си, той удобно ляга на кушетка и дава възможност на вътрешната си светлина да се свърже с „канала за комуникация“. След това започва да „чете“ диагнозата или решението на интересуващия пациента въпрос. Когато се събужда, твърди, че нищо не помни от това, което е казано чрез него.

Без да има специално образование, Кейси влиза в състояние на транс, определя заболяването, подробно описва симптомите му и предлага детайлна терапия и лекарства с термини, които могат да се очакват единствено от човек с лекарска специализация. Но невинаги се оказва прав и в такива случаи безпрекословно връща парите на заблудените си пациенти.

Освен за лечението на болести Кейси използва свръхспособностите си, като дава консултации на свои клиенти по бизнес въпроси. Съветите му са изключително ценни, особено за онези, които с тяхна помощ получават печалба.

На 5 март 1929 година той дава съвет на свой клиент да не влага пари в ценни книжа, а по-късно, на 6 април, описва „падането на курса на акциите за дълъг период”. Това се случва точно преди кризата от 1929 г. и Великата депресия.
Кейси предсказва края на комунистическата система, възраждането на Русия и превръщането на Китай в „нова люлка на християнството“.

Предрича и изригването на Етна през 1991 г. с разрушаването на селището Форнацо и повторната катастрофа на следващата година; изригването на вулканите Везувий и Пили на Мартиника, причинило земетресение в Южна Калифорния.

Кейси вярва, че ще се прероди в Небраска през 2100 година и ще може да провери истинността на своите предсказания.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар