На 30 съм, живея при майка си и не можем да се понасяме

pos2
Разбирам, че сме от различни поколения, но все пак

Здравейте! Адски съм объркан и вече незнам какво да правя. Проблемът ми е, че с моята майка вече 30 години не можем да намерим общ език. Разбирам, че сме от различни поколения, тя ме е родила на 40, но все пак…

Все още живея при нея поради финансови причини, уважавам я и съм и благодарен за всичко, което е направила за мен, а тя винаги се чувства недооценена и неразбрана и смята, че съм неблагодарен.

Каквото и да кажа тя разбира точно обратното и твърди, че съм казал неща, които всъщност не съм. Освен нея си имам и достатъчно други грижи и не знам какво да правя. Не я издържам повече, а за момента не виждам изход от ситуацията. Това е, просто исках да споделя с някого.

Ако някой е имал подобен проблем може да ми пише, ще се радвам. Благодаря ви.

Стоян Георгиев, Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

4 коментара

 1. Оптимист says:

  Това са бели кахъри, пич !

 2. надя says:

  ами махни се от майка си вече

 3. д says:

  къде може да ти пиша

  • Дена Димитрова Минкова says:

   Толкова си усмихнат,изглеждаш позитивен човек,живота е пред теб и ти имаш правото да избираш как и с кого да живееш.Време е да се разделите с майка си както ви е най удобно,да сте независими ,може би трябва някой да ви помогне да се изясните кой на кого е длъжен и благодарен.Има такива случаи но ако не се предприеме някаква промяна,отношенията се задълбочават…….Успех !

Добавете коментар