Защо положението на Слънцето и Луната оказват най-голямо влияние за точността на хороскопа?

Хороскопът не е присъда, а пътят на най-добрата реализация на способностите

horoskop
Хороскопът много зависи и от датата на съставянето му, защото всеки ден положението на зодиакалния кръг се променя, а следователно и астрологичната прогноза изисква коригиране. Например при активен Марс хората, родени под този знак, усещат огромен прилив на сили, лесно излизат от всякакви затруднения и изпитват желание да се движат напред към целта.

А родените под знака Венера в това време са отпуснати, мързеливи, отнасят се пасивно към събитията.

Несъмнено най-голямо влияние върху човека оказват най-близките до Земята светила – Луната и Слънцето.

Разположението на дневното светило в хороскопа свидетелства за проявлението на личността в различни сфери на живота – от приятелските отношения до кариерния ръст; определя кой основен житейски принцип ще ръководи дадения човек – или той предпочита да постига целта си е помощта на лъжи и измама, или е откровен и честен във всичко. Положението на Слънцето в хороскопа показва какъв начин за общуване ще избере – емоционален, ментален или чувствен.

От разположението на Луната в хороскопа зависи наличието на сила, която му nor ага при взаимодействието му с другите хора. Изучаването на мястото на нощното светило дава отговор на сложния въпрос защо е трудно да се намери компромис между стремежа към възвишени ценности (вяра, любов, покой) и желанието за притежаване на все повече материални блага.

Всички живеем в свой биологически ритъм. Познавайки хороскопа си, човек неволно се настройва към него и в резултат изработва свой собствен ритъм. Това улеснява съществуването ни в социума. Небесните събития обаче могат да нарушат „утъпканата” пътека на живота. Затова е добре да си направим извода, че не трябва сляпо да се подчиняваме на предсказанията на звездите, а да осмислим информацията и да я използваме в своя полза.

Биологическият ритъм строго се съотнася с механиката на небесните тела, с душата на човека и с физиологията му. Вслушвайки се в своя ритъм, на първо място, се докосваме до ритъма на Космоса и обратното.

Хората, родени под различни зодиакални знаци, виждат света различно, имат различни проблеми и се усъвършенстват по различни пътища. И когато градим отношенията си в социума, не трябва да забравяме това.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар