Кои са астралните близнаци в Холивуд?

Според специалистите по нумерология рождената дата предопределя съдбата на всяка личност

katrin-majkal
Някои дни и месеци вероятно са по-благоприятни от други, защото тогава на бял свят идват хора, които стават талантливи, известни и богати. Неслучайно някои от съвременните звезди празнуват рождени си дни на една и съща дата.

Преди няколко дни Катрин Зита-Джоунс и съпругът й Майкъл Дъглас посрещнаха заедно двойния си празник. На 25 септември тя стана на 47 години, а той – на 72.

Шакира и любимият й футболист Жерар Пике са родени на 2 февруари, с 10-го- дишна разлика в нейна полза.

Други известни хора не са срещнали половинки, с които са родени на една и съща дата, но са астрални близнаци. Актьорите Анджелина Джоли и Ръсел Бранд са родени на 4 юни 1975 г. Имат доста общи черти – маниакално се грижат за външността си, обожават да се шуми около тях, развиват хуманитарна дейност. И не правят компромиси – Ръсел се разведе с Кейти Пери, а Анджелина се разделя с Брад Пит.

Светската лъвица Парис Хилтън и носителят на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ Джоузеф Гордън-Левит са родени на 17 февруари 1981 г. И двамата са надарени с бизнес нюх. Богатата наследница увеличава състоянието си, като осребрява посещенията си на светски събития. Актьорът и режисьор има продуцентска къща, която му носи отлични приходи.

Дарил Хана и Джулиан Мур посрещат рождените си дни на 3 декември, като и двете са от випуск 1960- а, пише „Всичко за семейството“. Светлоокйте хубавици обожават дългите коси, елегантните тоалети, имат по няколко брака и са силно ангажирани политически.

Мадона и Анджела Басет са се появили на бял свят на 16 август 1958 г., а Майкъл Кейн и Кунси Джоунс – на 14 март 1933-а.

Меган Фокс и Джанет Джексън празнуват на 16 май, но имат 20-годишна разлика в полза на Джанет.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар