Експресно освежаване на зимните дрехи

Можете да приложите този трик на полиестер, вълна и памук

освежаване

Можете да приложите този трик на полиестер, вълна и памук


Ако зимните ви дрехи се нуждаят от експресно освежаване, то не се притеснявайте.

С този трик експресното освежаване ще стане много бързо и лесно. Вероятно не сте предполагали, че след жегата изведнъж ще дойде такъв студ и не сте си приготвили зимните дрехи. Макар да сте ги изпрали и да сте ги прибрали, често пъти след дълъг престой те придобиват един неприятен дъх.

Ако това се е случило и с вашите дрехи, то този трик за експресно освежаване ще ви е от полза. Благодарение на него няма да се налага да ги перете отново.
Купете си водка (не е необходимо да е скъпа, можете да изберете и най-евтината, която се предлага в магазина). Изсипете я в подходящо шише с пулверизатор и напръскайте зимните си дрехи.

Добре е да ги пръскате от 15 сантиметра разстояние. След това ги оставете да изсъхнат хубаво и те отново ще имат онзи свеж дъх, както когато ги изпрахте.
Специалистите посочват, че основната причина за появяването на неприятната миризма при дрехите, които са престояли дълго в гардероба, са бактериите.

Благодарение на водката ще успеете да унищожите всички бактерии, отговорни за неприятния аромат и зимните ви дрехи ще придобият невероятно свеж вид.
Можете да приложите този трик на полиестер, вълна и памук, но не и на кожа и коприна, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар