Те са с различни очи, и заради това са още по-чаровни!

Някои знаменитости дължат чара си на аномалия – двете им очи са с различни цветове

mila-kuins

Мила Кунис

Състоянието се нарича хетерохромия иридум и се дължи на излишък или недостиг на пигмента меланин. То се среща рядко, затова в буквалния смисъл на думата приковава чуждите погледи.

Най-често едното око е зелено, а другото – кафяво. Така е при Мила Кунис. Актрисата дълги години страдала от възпаление на ириса, заради което почти ослепяла едностранно. За щастие успява да се възстанови след няколко хирургически интервенции, но едното й око остава обезцветено. Джейн Сиймур, която приковаваше милиони зрители пред екраните в сериала .Доктор Куин Лечителката“, също е с едно кафяво и едно зелено око. Родена е така и никога не е имала проблеми със зрението. Очите на Деми Мур са пъстри, само че едното е по-зелено, а другото – по-кафяво.

Много рядко едното око е синьо, а другото – кафяво. Кейт Босуърт толкова харесва тази своя особеност, че дори избягва да носи тъмни очила, за да очарова с поглед. Новият Супермен Хенри Кавил, на когото тя партнира във филма за супергероя, привлича с две сини очи. Само че върху ириса на едното има голямо кафяво петно, което ги прави различни. Същият е случаят с Елизабет Бъркли, само че фонът на очите й е зелен.

При Кийфър Съдърланд и Джош Хендерсън, който играе в римейка на Далас“, едното око е зелено, а другото-синьо.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар