4 упражнения заличават целулита

Портокаловата кожа се изглажда трудно, изисква комплексни мерки

uprajneniq-s-girichki_1200
Освен правилно хранене добавете задължително и активно физическо натоварване. То не само изгаря излишните мазнини и стяга кожата, но и активира лимфопотока около клетките. Именно неговото забавяне е сред основните причини за уплътняване на мастните клетки и превръщането им в целулитни бучки.

Упр. 1: Сложете гиричка пред себе си и разтворете крака на ширината на раменете. Поставете ръце на талията. Докоснете гирата с пръстите на десния крак, след това с подскок разменете краката. При подскоците повдигайте коляно високо. Изпълнявайте упражнението в бързо темпо в продължение на 1 минута.

Упр. 2: Вземете гири в двете ръце и ги отпуснете пред бедрата. Сгънете ръце и изнесете лакти встрани на нивото на раменете. След това ги отпуснете и направете напад с левия крак напред, като едновременно сгъвате ръце и доближавате гирите до раменете. Върнете се в изходно положение и повторете, като правите напад с десния крак. Това е 1 повторение, изпълнете 10-15.

Упр. 3: Легнете по гръб и поставете ръце на тила с лакти встрани. Повдигнете опънати крака право нагоре с пръсти в шпиц. Повдигнете главата, раменете и горната част на гърба, без да променяте положението на лактите . Отпуснете десния крак колко- то се може по-близо до земята, като запазвате положението на корпуса. Разменете бавно краката, без да отпускате рамене. Продължете така 1 минута.

Упр. 4: От същото изходно положение вземете гири, сгънете крака в коленете й стъпете на земята. Ръцете с гирите отпуснете покрай тялото. Повдигнете бедрата и таза, докато тялото образува права линия от коленете до врата. Едновременно повдигнете ръце перпендикулярно с длани напред. Обърнете дланите една към друга и изнесете ръце встрани. Съберете лакти пред гърди и изнесете гирите над главата. През цялото време не променяйте положението на тялото. Върнете се в изходно положение и повторете още 15- 20 пъти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар