Те все още живеят с ученическата си любов

Холивудските бракове обикновено са бурни, бляскави и краткотрайни

dzhon-bon-dzhovi-zhena
Но всяко правило има изключения – сред известните хора има и личности, женени от десетилетия за своите ученически любови.

Не всички рокери са серийни сърцеразбивачи. Красавецът Джон Бон Джоуви среща бъдещата си съпруга Доротеа Хърли в гимназията и оттогава не се е чуло да й е изневерявал. Щастливата двойка има трима сина и една дъщеря.

Същият е случаят с Боно. Ирландският бунтар се запознава с голямата си любов Алисън Хюсън, когато е едва на 15. Неразделни са до ден-днешен, макар че са имали немалко търкания през годините. И те имат 4 деца – две дъщери и двама сина.

Рапърите също могат да бъдат верни. LL Cool J е на 19, когато сключва брак със 17-годишната Симон Джонсън. Тяхната връзка също е увенчана с 4 деца. През 1997-а колегата му Снуп Дог казва „да“ на ученическата си любов Шанти Тейлър. Развеждат се 7 години по-късно, след което отново се събират и подновяват брачните си клетви през 2008-а. Имат 3 деца и днес се разбират отлично.

Еминем е на 15, когато среща бъдещата си съпруга Ким Скот. Тя се преселва заедно с близначката си в караваната, която рапърът споделя с майка си.

Сключват брак през 1999-а, развеждат се през 2001-а, пак се женят през 2006-а и отново се развеждат няколко месеца по-късно. В момента са в сравнително добри отношения и заедно се грижат за дъщеря си. Не е ясно как ще продължи бурната им любовна история.

Известният американски режисьор Рон Хауърд („Шифърът на Леонардо“, „Ангели и демони“, „Аполо 13“, „Красив ум“) също среща бъдещата си съпруга Шерил в гимназията и се жени за нея почти веднага след абитуриентския бал.

Баскетболистът Леброн Джеймс излиза със Савана Бринсън още от училище, но не се сеща да й предложи брак дори след като му ражда две деца. Когато тя го заплашва, че ще го напусне, двамата най-после си казват „да“ през 2013-а.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар