Обичам мащехата, не майка си

016-1

Изоставила ме на година, сега се опитва да ме подкупва със скъпи подаръци

За всички, които сте родени в нормални семейства и сте чели приказки като Пепеляшка например, моято история ще ви се стори странна, но е самата истина. А тя е, че не мога да понасям родната си майка, но за сметка на това ужаснсо обичам мащехата си.
В момента съм на 17 години. Майка ми ни е изоставила с баща ми, когато съм била на година и нещо. Вярно, не ме е захварлила в прият, просто се залобила с богаташи заминали за чужбина, оставяйки баща ми с малко дете.
Жената, с която той се събра след време за мен винаги ще е истинската ми майка. Въпреки че ми е мащеха, тя ме обгърна с истинска любов и загриженост. Имам и двама братя, които вече са нейни, но нито за момент не съм се почувствала по-малко обичана. Освен това тя ми е най-големият приятел, с когото мога да споделям всичко.
Родната ми майка реши да се появи изненадващо преди месец. Върнали се с новия й съпруг от Бразилия, където живеели досега и решила, че трябва да се опознаваме. Още е много богата и се опитва да ме подкупва с какви ли не скъпи подаръци. Аз обаче не съм взела нищо и нямам намерение да предам мащехата си, която ме е отгледала с лишения.

Силвия с., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

5 коментара

 1. Йонка says:

  И правилно расъждаваш…Майка не е тази която само ражда…майка е тази която отглежда ,дава всичко от себе си и се бори за дете…

 2. Анета says:

  Какво да ти кажа,моята мащеха стана кръстница на детето ми и то я обича повече от кръвната си баба. Понякога така става в живота. Родител е този, който те е отгледал и те обича,а не този ,с който те свързва кръвта.

 3. ayten says:

  Nemoje sas podaraci kakvito i da bilo da si kupi6 lubofta na deteto si tq se pe4eli wdinatveno sas mai4ina lubof i ti si q polu4ila ot ma6tehata si pravqti poklon 4e ceni6 tova makar i na tazi krehka vazrast a biologi4natati maika moje samo da se skubi za tova 4e e propusnala izrastvaneto na deteto si zaradi bogata6ka lubof neka sega si stoi tam i neti pre4i v jivota tq e e edna izgubena jena

 4. Еlena says:

  Браво мило дете разсъждаваш много правилно.Не се поддавай на подаръци а запази хората които са те отгледали те го заслужават! Желая ти много късмет.

 5. Ани says:

  Вярно е,че биологията няма значение когато и без кръвна връзка дължиш живота си на истински човек.Браво на майката – мащеха отгледала и възпитала такова умно дете!

Добавете коментар