Обичам мащехата, не майка си

016-1

Изоставила ме на година, сега се опитва да ме подкупва със скъпи подаръци

За всички, които сте родени в нормални семейства и сте чели приказки като Пепеляшка например, моято история ще ви се стори странна, но е самата истина. А тя е, че не мога да понасям родната си майка, но за сметка на това ужаснсо обичам мащехата си.
В момента съм на 17 години. Майка ми ни е изоставила с баща ми, когато съм била на година и нещо. Вярно, не ме е захварлила в прият, просто се залобила с богаташи заминали за чужбина, оставяйки баща ми с малко дете.
Жената, с която той се събра след време за мен винаги ще е истинската ми майка. Въпреки че ми е мащеха, тя ме обгърна с истинска любов и загриженост. Имам и двама братя, които вече са нейни, но нито за момент не съм се почувствала по-малко обичана. Освен това тя ми е най-големият приятел, с когото мога да споделям всичко.
Родната ми майка реши да се появи изненадващо преди месец. Върнали се с новия й съпруг от Бразилия, където живеели досега и решила, че трябва да се опознаваме. Още е много богата и се опитва да ме подкупва с какви ли не скъпи подаръци. Аз обаче не съм взела нищо и нямам намерение да предам мащехата си, която ме е отгледала с лишения.

Силвия с., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар