Ето как да обелим печените чушки, без изобщо да се изцапаме

Ще се изненадате колко лесен е този трик

печените чушки

Ще се изненадате колко лесен е този трик

Печените чушки са неизменна част от подготовката на консерви за зимата.

Дори и вече да сте приключили с печените чушки за тази година, не пренебрегвайте този материал, тъй като той ще ви е от полза за следващия сезон, в който ще отворите отново домашния консервен комбинат.
Със сигурност всяка една домакиня е наясно колко много време отнемат печените чушки. Процедурата, докато ги затворим в бурканите, е доста дълга и трудоемка.

С трика, който ще ви разкрием, ще можете бързо и лесно да обелите печените чушки, при това, забележете – без да се изцапате.
Оцветяването на ръцете ви след поредната порция печени чушки ще остане в миналото. Ще се изненадате колко лесен е този трик и ще се запитате как не сте се сетили по-рано за него.

Е, вече има лесен начин, по който да обелим печените чушки, без да се изцапаме. Може би вече изгаряте да го научите. Преди това си осигурете достатъчно количество пликове. По принцип трябва да са хартиени, но и найлонови ще ви свършат същата работа.

След като изпечете няколко чушки ги поставете в плика и ги оставете да се задушат за известно време.
За да ги обелите, хванете всяка една от чушките (поотделно) през плика и я издърпайте така, че цялата й дължина да мине през ръката ви. Всички люспи остават по плика, а вие вече имате обелена печена чушка, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. обективен says:

    глупости…….че се задушават в плика и белят лесно си го знаем , но чак пък да не се изцапаме – чудите се с какви щуротии да ни губите времето …статия с големината на есе ,10 поти питате искате ли вече да научите как става и тем подобни глупости – ако вие сте тъпи не правете такива и нас читателите

Добавете коментар